用緊air tag,但整唔見air tag

197 回覆
986 Like 16 Dislike
總之Apply出咩都係on9垃圾弱智先用
點解唔返去"播放聲音"?
Air tag 鎖鏈
你睇到location都吹佢唔漲啦
你要搵幾十層樓直到UWB detect到
之後你係咪爆門入屋搜佢全屋?定係popo會理你?
我夠知係airtag係防唔見啦

依家講緊有可能唔係自己整唔見,而係有機會俾人偷呀嘛

所以我「唔係講緊airtag嘅用途」,而係「點唔見法」呀明唔明

你不斷強調airtag用途有乜用
如果你唔見咗部電話,俾人攞咗去先達拆零件賣又點解決?
有心偷你你用乜嘢方法都防唔到
咁有用 搵唔搵得返呀依家
你越講越遠喎,睇返一開頭講咩

「保安巡樓,正常人記得自己去過幾層樓」

你就assume咗唔見嘢一定係自己跌咗

我只係話你聽,呢個世界係有賊仔會偷人嘢

唔見嘢唔一定係自己整唔見

所以唔係同你探討緊airtag係咩用途
高樓大廈 逐層搵
銀包
呢個post 講airtag 梗係講佢預設嘅用途
你自己拉出嚟講其他人哋產品無囊括嘅情況用意何在?

人哋一早講明airtag 唔防止被人偷嘢,你專登攞出嚟講,就係為咗得到眾人皆醉我獨醒嘅愉悅?
其實幾好用,AirTag之前基本上都係Tile

搭車唔記得拎背囊手袋,條鎖匙唔記得放係屋企嘅邊度

最好玩嘅應該係可以綁係個行李度,睇下check in之後個行李點運法
因為佢無用air tag去扣全air tag
咁你都有印象自己去過邊層嘅
香港用iphone 嘅人多外國好多, 咁先易搵得返
咁都幾無聊
我又冇屌airtag防唔到偷嘢,你jm9呀

依家有人笑「有location都搵唔返係弱智」

即係佢先係覺得airtag嘅location可以防埋偷嘢,搵唔返嘅人都係弱智

你自己睇返人哋quote緊邊個講嘢先啦
人口密跌左等於多數比人執左
比人執左
唔解釋了
粒電池可唔可以寄倉
有呢個function啫

可以track你件行李,俾人偷咗都知道去咗邊
追蹤器
想溝邊條女 有咩仇人
就放入去個袋或者放車底
我又冇屌airtag防唔到偷嘢,你jm9呀:o)

啫係你覺得正常人去一座大廈會幾十層都行晒?
點知發現上錯飛機
話時話, 拆電5次airtag 會reset , 舊嘢係咪= 廢咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞