用緊air tag,但整唔見air tag

197 回覆
986 Like 16 Dislike
用多一個air tag tag住個air tag,
精神勝利法
物理型airtag
一路連到返屋企
幾千個連埋扣到去個人度 物理定位
你話「你覺得正常人去一座大廈會幾十層都行晒?」

即係你同佢一樣,認為正常人有location就一定搵得返

佢哋搵唔返就一律係「用家問題」囉

又要講又唔敢認
要去到UWB範圍先至有,你要有iPhone11系或以上

你睇圖啦,個大圈圈擺明只係ibeacon範圍
要去到UWB範圍先至有,你要有iPhone11系或以上

你睇圖啦,個大圈圈擺明只係ibeacon範圍
有人偷就拆撚咗粒電啦
會顯示距離架
顯示嘅location 如果佢本人有去過嘅話啫係見物件好大機會仲喺原地啦? 如果俾人偷咗點會仲顯示物件喺原地?
如果airtag 顯示物件喺你住嗰棟大廈你會唔會有困難知道佢喺邊層樓?
你閱讀理解有啲問題
我get 到係物主唔見左白色用黎套住airtag 個匙扣,唔係指粒airtag 本身?
得個匙扣點會有位置睇到
應該裝入去個腦入面啦
佢唔見咗個腦喎
人哋拆個airtag出嚟dum入垃圾桶你係咪逐層大堂/後樓梯嘅垃圾桶打開嚟摷?
你自己啱啱又話唔計俾人偷嘅?
精神分裂?
產品設計唔防偷唔代表嗰件嘢唔會俾人偷呀嘛

你係咪傻㗎,講極都唔明
你不如癡個Airtag係$1000銀紙dum喺地下
跟住有人嚟偷咗你張1000紙
你同人講:「因為airtag設計係唔防偷,所以張1000蚊紙一定仲喺跌落原地,唔係俾人偷走左」

你天真過天真嬌
未必做到
本身隻野冇gps 靠感應其他Apple裝置
但寄得艙通常都唔會有電
商場
我放喺個相機喼,唔見左增加搵返機會
其實個tag幾準下
唔明點解搵唔到
搞個air tag blockchain
追蹤追蹤器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞