用緊air tag,但整唔見air tag

197 回覆
986 Like 16 Dislike
二百幾蚊仲要有追蹤都偷?
鎖匙 銀包
係我衰成日袋埋喺啲易跌嘅位
以為袋好咗點知跌咗都唔知
所以你係咪認同「有location都搵唔返係用家弱智?

邊個啱啱先講完「airtag唔係for防止偷嘢」,所以有location找唔返係正常?

明明我只係話唔關用家智商事,又冇blame落airtag度嫌佢廢,我day one已經話airtag只係防唔見,又喺連登吹奏過ibeacon同uwb

但你就不斷同我強調唔關airtag事,唔係airtag嘅錯jm9?我到底邊句嘢踩中你G點可以玻璃心到咁?
咁個重點應該係袋喺穩陣嘅位
而唔係買舊嘢等佢唔見易挽啲
治標不治本
但智力正常又唔會咁易唔見野
成件事好矛盾
有location都搵唔返係用家弱智?

呢句嘢我從來冇講過亦都冇覆過,好似係你分唔清你自己覆緊邊個人喎
你自己越講越唔通就攞其他人嘅言論出嚟spin

我由頭到尾都係講緊airtag 防君子唔防小人,你自己攞其他嘢出嚟講
自己唔見就會搵到,俾人偷就搵唔到,就係咁簡單
你講『同一點位置都可以有幾十層』出嚟用意係乜?
Airtag個精準範圍可以去到幾米內
你要親身去到iPhone會指示係邊個方向
佢搵唔到係佢弱智
最易唔見黎講
一定係遮。。
長遮掛地鐵扶手掛lift扶手冇左
縮骨遮食飯擺凳底之類
唔見幾十百把
笑到我
唔明有咩問題
私人大廈每層搵啦
試下先講
咁綁住新嗰舊新個舊Air tag同舊嗰舊Air tag都一齊唔見咁點算
重點係條女有冇嘗試去地圖標明嘅地方搵番呢舊嘢
如果見到地圖有然後叫人拎番俾佢
件事都幾on9
Apply
用100個air tag合體成air tag complex就唔怕唔見,響起來直頭震撼
air chain
邊到多人屌apple
又唔見呢
起碼知舊嘢大概位置先
airtag 係防唔見
但出街九成唔見都係比人偷
搵野黎拗
人總有大意嘅時候
買呢粒野咪同買個保險差唔多
全世界下下都可以咁小心
唔會有意外發生啦
佢有個deep find 可以話比你聽係唔係範圍入面,同埋顯示到幾多米,唔係純粹find my iphone 咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞