用緊air tag,但整唔見air tag

197 回覆
986 Like 16 Dislike
屌緊Apply
Apply都可以串錯字
太陽能電筒
有顯示幾多米
同埋個到係車仔麵店好明顯唔係商場嗰啲
唔好衝出黎柒
可以remote叫佢響
車仔麵店又點?家陣係單層車仔麵店?你check下地圖好冇?
距離幾多米你就知喺邊層?神算喎
方向連距離要去到UWB範圍先至有,仲要有iPhone11系或以上
你睇圖啦,個大圈圈擺明只係ibeacon範圍自己望下嗰個範圍幾多樓

仲要考慮埋有好多干擾,有時要好近先至用UWB detect到
https://twitter.com/lucidpeachbtw/status/1388562823597469696?s=20
https://youtu.be/_tDBm6xYDgg
用android嘅係咪執到air tag 都唔會識用
其實 Air Tag 可唔可以做到當 Air Tag 與手機距離大於 100 米時發出通知?
次次記得跟身就唔叫唔見野啦
總有意外 有人個機率高啲咪要買
識人唔見左大學master key要換一大堆鎖
其實,如果我冇帶部iPhone出街,我又帶住咗個AirTag,佢係咪不停會響

加上如果我同friend一齊佢,係咪會不停notify佢,有個AirTag緊住佢?
要拆粒電嘅有冇tag都冇用就咁冇左部iphone就比人熄機,連埋airtag就個tag折電
咁樣
個到的確只有一層喎 樓上係住宅 距離幾多米已經大概知邊層啦 弱智唔洗大大聲同人講
咁多人都反駁你 你仲死雞撐飯蓋 都幾好笑
唔明點解有location都搵唔到
佢認為喺車仔麵店唔見=物件一定仲留喺車仔麵店?你啲弱智logic笑死人咩
俾附近住戶執到拎咗走一樣會喺圈圈入面
即係2d地圖上係近,但實際位置唔係喺附近囉
自己望下幾多米UWB先會出到距離+方向,佢呢個只係ibeacon咋
條友好撚尷尬
Air tag (3D surround)
我129正評,好多人?得你同上面件傻逼係度柒咗又唔認咋嘛
佢話airtag功能唔包防偷,所以個物件就唔會俾人偷,一定會留喺原地
咁嘅logic得你呢件弱智先會認同佢
傻你老母逼 支那人死翻中國啦
所以駁唔到就攞正皮數黎講
129正皮咪即係有129個人同你一樣無用大腦思考就衝出黎柒
佢應該弱智
我就見到有十幾個人都反駁條傻西
佢就話得2個 可能文盲
佢可能覺得個tag係匙扣裝飾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞