奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(2)

1001 回覆
449 Like 8 Dislike
夠鐘食藥
自取其辱,屌你老母
入黎食下藥
拒絕完我第二日又約出街
輕輕一推
硬屍兄做乜咁感嘆
我係到點醒咁多人,功德無量。
你個病見點?穩定啲未
今個星期去見醫生
好好保重身體,最緊要注意飲食,基本都會好穩定👍🏻
ok ok bro
病情反覆,剛才無意開左見字不回,內心鬱悶
睇嚟都係要食密啲藥
老老實實,溝女真係兩千就夠,跟你就跟你,唔跟你比兩球都只係當你ATM
真係唔好咁易
拍過一次好撚怕
利申毒撚,鍾意係屋企HEA,節日唔出街
但EX又話諗活動乜乜77
屌得閒叫G算
中醫:腎虛百病叢生
精既作用係用黎滋潤五臟六腑,所以丁得多會導致整個五臟六腑變差,就會出現好多症狀。
每射一次就傷身一次,包括做愛,夢遺(含精量唔多),而節制打J只不過係延遲你出症狀既時間/嚴重程度。
問題係節制基本上係冇可能,同埋長久落去一樣症狀纏身。

每人體質唔同,症狀都唔同,以下為最常見症狀:
早洩陽痿,變樣哀,猥瑣,臉色灰暗,自卑冇自信,腰痛
腦力下降,生暗瘡,口臭體臭,脫髮、耳嗚、任何神經症,記性變差
易怒,夜尿,表達能力差,社交恐懼症,雙眼無神,前列線炎

戒J需知:

戒J後3個月內症狀加重/加深屬正常,係戒斷反應

身體恢復過程並唔係直線上升,而係好似過山車咁上下移動,會不斷由壞轉好,好轉壞,但隨著時間既增長,身體會慢慢恢復,症狀慢慢消失

夢遺唔當破戒(含精量唔多),夢遺唔重要,重要既係平時冇意淫,做固腎功,之後夢遺會慢慢減少

長時間冇夢遺亦唔洗擔心,係好事

中醫:心動則精自走,意淫都傷身,睇AV唔J一樣咁傷身

做愛都傷身,所以我地戒J恢復身體,身體好虧既戒返2年,之後再節制性行為,咁就唔會出症狀,飛翔老師推薦一月2次,就是腎氣充足的情況下,這樣對身體傷害較小。

戒色唔係做和尚,係先禁慾養返好個身體,再同老婆/女友節制性生活,咁就唔會出症狀,戒丁期間同老婆/女友扑野唔算破戒,但你本身既症狀,唔洗諗住會恢復。

叫雞係比打丁更加嚴重既邪淫,如果你忍唔到,寧願你打丁,都唔好叫雞

戒丁最好既方法就係睇戒色文章,想成功戒J就將(戒為良藥)睇一次
學習提升覺悟,覺悟降伏心魔,唔睇(戒為良藥),基本上只係等破戒

戒丁必睇資料:

戒為良藥 =>此為必睇
https://jeise.pixnet.net/blog/post/65549419-%e3%80%90%e6%88%92%e7%82%ba%e8%89%af%e8%97%a5%e3%80%911-127%e5%ad%a3%e5%ae%8c%e6%95%b4%e4%bf%ae%e8%a8%82%e7%89%88%21%ef%bc%88%e6%8c%81%e7%ba%8c%e6%9b%b4%e6%96%b0%ef%bc%89

香港戒色論壇
http://noj1314.258club.com

戒色吧=> 建議去精品帖睇精品戒色文
http://tieba.baidu.com/f?kw=%BD%E4%C9%AB
想食下藥
sad到已經唔想講野 thanks 巴打理下我
無鬼用
渣ga, 同我一樣咁垃圾
其實未必關感情事,係因為得唔到肉體同陰道滿足
算啦 睇吓下個有冇機會屌到閪好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞