奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(2)

1001 回覆
449 Like 8 Dislike
第3點真係好多男人都唔識收 越做越多 以為條女會lum 其實最後只會令到人驚令到人覺得自己煩
我建議除非個女仔假意講啲嘢係想人關心 平時對話唔需要特登關心人
直情初頭冇想過佢需要關心
我經歷係佢同我平時會避忌距離唔會太近,工作關係每次單獨見面佢會主動輕輕透露講我知佢發生過咩事
通常一句起兩句止呻下就唔講,當刻我唔會明佢講乜根本唔覺得係求助訊息嚟
之不過經過一段時間重組完佢啲說話好似話中有話,專登搵時間一次過問返佢之前同我提過嘅嘢背後係咪有咩事想講我知呀
原來佢平時背負好大壓力收收埋埋,我一問中佢就喊到收唔到輕輕擁抱吓安慰佢又冇避開
結果之後再見佢就開始變返平時咁要我猜謎,好難觸摸
留名食藥,打自己幾巴先
你呢個係特別例子
現實中好多男人都會唔知頭唔知路關心人 又話驚人病又盛 以為人地會lum? 人地心諗你邊位關你撚事咩
曾經都做過呢啲低能嘢騷擾人,人大咗就冇做過

我個特別例子既然唔知佢想點關心完就算
你至少都知自己咩事 最慘好撚多男人幾十歲人仲係chur女當溝女 永遠失敗
雖然好傷害到人 但又真係事實
其實有啲女仔都想同個男繼續做朋友
但個男實在太chur 最後朋友都無得做
一直都認同哩個post嘅觀點所以咁多年都A0

近排試下轉下打法,識嘅幾條女全部都告白

點知有三條女接受左

好彩全部唔同圈子
呢位清好波,大家見到未,跟佢咁玩啦
講多少少
三個都拍左幾個禮拜
識左佢地都幾年,我當佢哋普通朋友
佢哋話比左好多signal我,我

好彩做sell屎叫有D急才,都仲暪到住
同埋唔放星期六日假,有借口難D夾時間冇咁懷疑

行鋼線長遠都係攪唔掂好驚穿煲
好驚佢哋知道真相會喊死
而家唯有做多D我覺得佢哋唔鍾意嘅野等佢哋飛我
https://youtu.be/xa-4IAR_9Yw

Is she into you? No.
識果3條女全部咁岩都係單身 ?
唔單身點會告白呀,一開始已經飾走啦
咁師兄你真係3條女都鍾意定純粹大包圍
純粹大包圍

翻工翻到好灰,諗住既然都咁辛苦不如再慘D,其實唔expect會有人接受,會俾人恥笑,黎場人體自爆,自暴自棄,跟住可以匿埋一邊爆喊放盡所有脾氣,痛一痛再覺醒

我哩D毒撚點會諗到有人會鍾意自己人工本身都低,而家仲要市道唔好,差唔多食老底。又唔靚仔又唔高大

我都唔知點面對哩三個對我付出真心嘅女仔
用左咩方法咁勁
其實呢個post有冇人係追唔追到都好,都會堅持底線同對方講道理唔怕衝突展開溝通
例如對方遲到會表明自己原則係不接受遲到,但對方就屢次遲到同不道歉仲耍賴

問過其他識嘅人會話了解吓原因再講顯得自己好好人同時好卑微
接近每次都係遲到但其他人又唔會遲仲早到,咁仲講乜嘢原因根本都冇尊重
知就唔會做左廿幾年A0毒撚啦
加油
一早已經知單身係最好選擇
唔會麻煩到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞