奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(2)

1001 回覆
449 Like 8 Dislike
衰撚硬,一切結果都只係你想多左,人地對你有禮有貌,只係人地好教養,唔係比緊機會你條柒頭。
一切嘅表白,我都會建議你收皮!唔撚會成功的,仲要人地安慰返你轉頭,你好唔好意思。
因為真正發展成功嘅感情,係唔使表白的。
Claire.Redfield

又係D傻西毒撚,有女同佢傾兩句就沉撚曬 Text下佢就認定呢個係一生中最愛,非卿不娶 跟住開始傷春悲秋,覺得自己陷入苦戀,凄美浪漫 個女仔同男仔傾兩句,就覺得有人比帽佢戴,嬲到震曬 好快就會忍唔住戇撚尻尻,死就死唔做實後悔,唔照下鏡先,自殺式表白 毒撚表白嚇死條女,派好人卡,再Block尻佢,毒撚就開始惱羞成怒發爛渣,怪條女做乜比錯覺佢,賤格收佢做兵,冇興趣做乜要同我傾計同我text,之後再上高登屌條女係雞 憤怒過後,自我陶醉自覺經歷失戀,再次傷春悲秋,認定自己受到情傷,曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲,再自命看透世事,「自我選擇」拒絕動情,一個人自在更開心,全部女人都係雞!溝女既係狗公MK!拍拖既直刻死!撞車死!生Cancer!換唔到心死!抵撚死!哈哈哈!全部係雞!全部都蝦尻毒撚!全部仆街死!哈哈..哈!! 毒撚,Are you ready?!
Outliers

Q:點解毒男咁容易對女性動情?
A:因為毒男好少同女性講野,所以只要有女性願意同毒拎講多兩句,微笑幾聲,對毒男黎講已經係前所未有的體驗,所以就會好易鍾意人地。
你以為愛情會開花,其實係屌那媽!
你以為對人好,其實你好老土!
Outliers

Q:點解毒男咁容易對女性動情?
A:因為毒男好少同女性講野,所以只要有女性願意同毒拎講多兩句,微笑幾聲,對毒男黎講已經係前所未有的體驗,所以就會好易鍾意人地。
聖誕嗰輪,好多毒撚開好多啲表白post, 我一句就叫佢哋收皮,佢哋以為我口臭,其實我係真心相勸
Q:我暗戀咗一個女仔好耐,應該點樣同佢表白好?
A:表白只係確認關係的過程。 即係好似田徑比賽終點果條繩咁,你係跑第一自然會衝過條繩。

人地正常運動員就係練點樣跑快d,連登仔就研究點樣衝過條繩。
正常人溝女係氹個女仔開心,連登仔就睇動漫研究表白嘅方法。

你同女仔親密到某個位,大家都會有共識係埋一齊。
到時你求其帶佢去個浪漫少少的地方,表白確認關係就搞掂。
但係連登仔就淨係著重最後果下,忽略咗前面溝嘅過程先係最重要。
Kpop清泉鄭恩地

這個世界最壞罪名
叫太易動情
大家唔好聽樓豬9up,只要靚仔乜撚都冇有怕
聖誕嗰輪,好多毒撚開好多啲表白post, 我一句就叫佢哋收皮,佢哋以為我口臭,其實我係真心相勸
可惜你唔係

靚仔就唔係毒撚啦
連登仔:食左飯未?
女:食左
連登仔:食咩飯?
女:麵
連登仔:食咩麵
女:拉麵
連登仔:咩拉麵?
女:一蘭拉麵
連登仔:有冇加辣?
女:冇加
連登仔:點解唔加辣?
女:唔中意
連登仔:唔加辣幾錢?
女:唔過一百,唔講住喇返緊屋企
連登仔:而家先返屋企?
女:食完野未返
連登仔:坐咩車返屋企?
女:巴士
連登仔:幾號巴士?
女:680
連登仔:680過海?
女:係
連登仔:680車錢幾多?
女:真係唔講住喇

連登仔:返到屋企?
女:到
連登仔:而家先返到?
女:沖涼,唔傾住
連登仔:你沖涼用咩沐浴露?
女:Lux
連登仔:哩隻牌子幾錢?
女:唔記得
連登仔:你沖涼沖頭定身先?
女:頭
連登仔:沖涼會捽個身幾多下?
女:一百下
連登仔:你有數住?
女:冇
連登仔:咁你又知?
女:估
連登仔:點估?
女:亂估
連登仔:亂估都估到?
女:唔講喇好攰
連登仔:點解攰?
女:OT
連登仔:唔辭職?
女:唔辭
連登仔:點解唔辭?
女:唔想
連登仔:辭啦
女:OK
連登仔:辭左未?
女:未
連登仔:幾時辭?
女:訓喇我
連登仔:咁夜訓?
女:係
連登仔:仲未訓?
女:覆緊你
連登仔:咁夜仲覆?
女:真係訓
連登仔:仲On緊?
連登仔:掛住我訓唔著?
連登仔:唔好諗太多我
女:好

連登仔:早晨
連登仔:hello?
連登仔:???

然後連登仔就開post話自己係好男人但冇女
人地禮物當你朋友咁覆
禮貌
多謝樓主一巴摑醒我
新post lm
等咗呢個post好耐
警世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞