奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(2)

1001 回覆
449 Like 8 Dislike
撞完重傷喇
佢而家有新歡了 我放長雙眼睇下幾時到個"新歡"出事
留名食藥
建議搵多幾個目標唔好訓身落同一個人身上
你心態有啲問題,你應該咁念,新歡同佢點,都唔再關你輸,唔撚會去理
帶住仇恨心好有問題
你而家要做嘅係要對自己有咁好得咁好
只愛自己
而唔係睇人點衰
人地衰 你都唔會變好

你散左都仲要記住人睇住人點衰
等於你撞完重傷都仲要死攬住隻船嘅殘骸係海度飄 唔肯爬上岸
其實冇得唔留意 因為工作關係成日見
我同佢又冇話鬧哂交咁 返工依舊傾計
純粹睇得自己太過大 同有太大期望 好正宗既毒撚自擾之
只係聽多左一D佢既消息 突然叮一聲醒左咁
好簡單就改變左自己心態 調整返對佢既睇法 放返鬆自己個人同心
應該會好落去
醒與唔醒,只係一念之間嘅事
啲話做唔到嘅人,只係唔想醒,而唔係醒唔到。
要扮訓嘅人,無法叫得醒。
又入嚟清醒啦
盡最大能力做個偉大嘅單身人士,幫社會做好事好過
叻仔👍🏻
人地肯同自己出幾次街,架船就沉撚到海底
好彩望到依個po比自己冷靜下
多謝樓主
對 如果唔係好似我咁人哋無啦啦話拍拖就無謂啦
點樣先可以清醒自己其實有無機會
同佢傾計真係好開心
清醒呀!傾吓偈係禮貌,好傾係幻覺,開心係錯覺
好,夠鐘食藥
block左
佢同你好傾得 其實代表佢同邊個都好傾得
she is just being nice
食飽飯係時候食埋藥...
間中係感情台/依個post 睇到d咩表白

想講 世界上係唔應該有表白㗎

傾計》約出街〉身體接觸》唔反抗〉約出街》再多d身體接觸〉嘴/攬埋去》完,再溝下個

個個巴打連街都無出過就走去表白 同癡漢有咩分別

就算一班人都好,條女對你有興趣自然會製造機會 好自然咁同你獨處,無獨處機會既話,條女係真係對你0興趣,唔好比藉口自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞