【ViuTV】《ERROR自肥企画》(19)無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
80 Like 9 Dislike
yes
即係如果杜sir 睇起佢, 有套新戲要佢做第三男主, 要出外拍半年
唔通推左杜sir, 番黎同mike 拍error 遊咩
error遊1本身都大半套冇肥仔
之後咪可以笑佢冇error流忍者
都係果句 時間安排問題
明明日本男團做到
點解要用返舊有思維去諗
睇得Viutv就破格d啦
唔出奇喎,杜sir 會同viutv 合作
Dee 又係 Viu TV 入面 做開戲既
呀, 係你唔明
我都唔係講緊officially 「解散」, 而係講緊就算有error 呢個名, 但係當佢地各自紅左, 就好難會有一齊做節目既時間
我寧願佢哋各自紅都好過踎喺電視台十幾二十年
可能現實花姐:哦 你想用 攞去啦
花姐好豁達 佢係最執著點做好節目only
造星就魯生叫搞 又冇人會同造星爭野
咁當然未發生既野 咩都有可能
真啊 到時再合作咪更加珍惜 更加珍貴
同埋大家都想佢地紅 完全唔介意
我都係咁話
而且咁樣先係做到佢地想做既野

又例如high street fashion 睇中左193 俾佢做代言, 條件係唔可以著去食蟲, 都已經會唔同左啦
你係193 會唔會為左去error 遊食蟲而放棄呢d 機會

重申︰唔係講緊official 解散, 而係當佢地紅左就會多左好多限制同選擇
土地問題
遲早會夾埋玩Mike 導一鑊

不過唔知會唔會又比Mike 導識穿
必經階段 你都唔想睇佢地成世Error遊啦
[新手上路]搖搖yoyo
https://lih.kg/2277463
係呀, 所以唔係我同上面幾個巴打唔係講緊officially 解散
而係講緊當佢地紅左就會有少少名存實亡咁
所以其實你擔心黎冇咩意思
同埋Error唔止error遊
仲有唱歌 旅遊節目 主持 拍劇拍戲
我想睇佢地彈返MIKE導賓周
或者自肥企劃2 就係error 隊之復仇

其實睇左幾集, mike 團隊好似密謀轉做半幕前咁
:收皮啦
琴晚睇pk玩搖搖係成集第二好笑位
係咁重播我要令人改觀係咁fail搖搖
比製作組狂鞭屍
哇屌呢度好撚多error傳心師
可摸以唔好ff無極限
淨係想學打百力滋個招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞