【ViuTV】《ERROR自肥企画》(19)無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
80 Like 9 Dislike
近排譚仔先多廣告
又cloud 又 7cfu
呢個真心睇見都灰
dee 似乎真係好鍾意error 流忍者

希望viutv 俾佢哋拍套短片都好呀
十分鐘都好
但dee 哥似乎想拍條認真嘅忍者片,俾佢哋試吓都好呀
心理陰影有幾大到底
笑完就覺得好慘
Error x Team Mike 真係好多嘢可以玩
都係
我諗起肥仔講過佢哋想四個一齊做主角認真拍野
又諗起佢哋四個又真係冇一齊做劇
所以點解咁好睇為左幾分鐘既畫面掘五日,error同佢哋真係相輔相成
但應該會超難忍笑
真係好撚痴線
翻睇左幾次鳳凰不死鳥都仲係咁好笑
乜咁大鑊㗎,我見d MV好鍾意放making of出嚟以為好閒事咁當我冇講過,我耐心等得㗎啦mike導你慢慢剪,加油
d 片雖然係mike 導拍,但個擁有權係屬於viutv
即係你平時幫公司做嘢咁,啲文件唔屬於你,而係屬於公司

咁你話流出係咪有問題啦
睇重溫阿dee跌落去
都仲係可以笑到標眼水
希望三哥快啲拍三哥
好match主題曲比埋條命你好冇
同埋贊助商淨係俾咗肥仔嘅錢
3爺拎埋會蝕俾贊助商架
pk真係好 搞到咁都有人護住佢
食唔食沙律呢d唔關fans 事就唔講啦
開live屌晒人老母 仲要話人地老豆係呃佢老母蝦條先生佢出黎
口罩小姐個態度閪撚到
仲有自救tv 日鳩日係到講自己淨係想做音樂 error既歌詞唔記 4個出街跳舞個part 佢hea到仆街好似驚人見到佢咁
仲有訪問薯片個part 乜都無準備 真係好撚肉酸
呢d野唔係幾集自肥就洗到白嫁
呢種植入式廣告真係好正係咪mike諗唔嚟
用啲有骨嘅位去擋好似仲痛,班友下下拉到咁行去發射
舊嘢應該軟
用骨頂好過用賓周啦
我諗呢個算係mike 導成個團隊人生嘅一個高峰啦
有一班肯一齊做鳩嘢嘅兄弟
有一班欣賞佢哋d 鳩嘢嘅觀眾
係人工低啲姐
Mike導26歲 唔怪得拍啲野咁貼
係為人工就唔做電視啦
我估佢都開心滿足嘅
諗返error遊咪得24歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞