【ViuTV】《ERROR自肥企画》(19)無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
80 Like 9 Dislike
睇返193一開波就俾Mike顏射真係笑到仆街
今次啲整蠱好似睇緊日本啲節目笑到肚痛
雖然一哥嗰個地陷好撚經典,但係見到佢對手損哂覺得佢好撚慘之後拎獎又ptsd到咁
加油呀一哥支持何啟華一哥
我覺得193個flow係最好,等193以為佢整蠱緊人但佢係第一個畀人整蠱
佢話聽到agent L搬野入嚟個陣 箱野入面有水聲
應該驚整濕咁無褲著 除定先
三子企位唔同咗

193 介紹仲充滿自信 轉頭比人顏射
我覺得肥仔果個應該係最後, 你見佢三個個樣都面如死灰咁
唔知有無人講過
睇返遊詐詭肥仔個度
mike導個身其實濕左,我諗第1take 肥仔係成功拉佢落去

Mike導應該做推肥仔嗰個
但個身濕曬
應該Mike導飛咗落去一次
193果下最震撼 一開頭真係會以為佢會好似1v3咁整蠱佢地 之後mike彈出黎果下真係大笑左出聲 完全估唔到會咁玩
之後呀dee果度雖然見到mike兜路走去後面都估到會有陷阱跌落去 但出到黎個效果真係好好 勁好笑 睇住呀dee入晒戲勁認真咁想拍個靚shot 之後信錯呀mike果度真係笑到仆街 之後跌左落去 到最尾都仲係最關心仲有冇error流忍者 呢個心路歷程真係冇得輸 睇得出佢真係好想拍error流忍者呢個item
係, 尤其是琴晚個預告做到今日好似係佢solo 咁
十足十俾人調教完之後自動波除褲張開腳咁
尋晚個post d人話係
何啟華的五十道陰影
我特登翻睇咗呢度
隔離binc post #63
好想睇第一版
我覺得有一次唔同result好似會有趣D,四次整蠱都大成功顯得Mike導太無敵
不過阿dee 個坑又明顯係壓軸氣肉黎,如果前面肥仔out of expectation 觀眾嘅感覺又可能會shift走左我都唔識
希望15集完左後有花絮補返呢段
咩贊助?就係洗頭水?
唔怪得唔比193拎,成件事膠得黎又好好笑

PK流星爆丸爭D,如果PK一揭最尾果頁全部人即刻衝出黎更有效果
Fail 咗就Mike導自己變柒頭皮
唔可以畀佢發生
肥仔係咪冇拎住個牌講我係柒頭皮
本身以為pk會fail
KK唔係一直都在?
果然係痴撚線公司
其實全力推應該夠力
但佢千年殺2隻手指就未必夠力
推到佢po返條片出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞