【ViuTV】《ERROR自肥企画》(19)無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
80 Like 9 Dislike
真, 真係任何artist 都會睇一睇
係啊 所以poki死硬 一定比人罰
都幾肯定唔會
Mike導係其他節目講過做真人show一定係take即時反應
所以唔係問mike導可唔可以放出來
而係問ViuTV數碼宣傳部說服上頭放花絮上網
叫製作組未經公司同意就upload實仆街
做到佢好似偷睇製作組咁
但原來有寫佢名
咁睇都好合理
睇翻段片肥仔講左句入面肯定有水 之後唔記得邊個問dee哥係咪有買新底褲 可能dee哥就怕整污糟條褲所以除定先實冇死
如果真係有我唔介意等
播完先剪都得 唔洗急
我係好撚鐘意error的
但如果error有一日真係解散 斷估都係肥仔要單飛
唔係比唔比時間既問題 係肥仔根本唔岩error
佢一直都係想做mirror做緊既野
其實點解d 人講到好似話剪就剪到咁
而家條片25 分鐘, 如果要加長本身既環節唔係左攝右攝, 係要由原片再睇番哂所有片, 睇下有咩岩用, 之後剪完, 又要再配過樂, 錄VO
下面墊曬嘢 無事嘅
不過呢3集好明顯feel到poki係humble左同冇咁放
唔知佢扮定點啦
但error遊個陣既快吞轟feel會癲狂d
相對安全既係193 條片
擺明特登做佢
其實理想係好係考有feel咁 播既同時出花絮
不過我都知mike導唔會得閒嫁啦 尋日佢ig又5點走
坦白講,要解散/重組都係隔離果隊先
情況同當年曲奇一樣,咁大team人冇可能個個都紅
你係公司最後一定係集中資源谷最紅果幾個
肥仔宜家未必鐘意佢行緊條路,但呢條路岩唔岩佢就言之尚早
我覺得poki拘謹咗
快呑轟真係好撚好笑
點解大家成日覺得肥仔真係嬲
我覺得佢幾玩得
可能都係節目效果黎
始終佢都仲係反省中,要改變下幕前形象
花姐咁偏心肥仔 梗係咁講啦
其實幻想下如果肥仔入左mirror, 以佢既外型雖然可能都有d 團歌跳唱下, 但應該唔會係重點捧果個, 結果分分鐘同而家唔差得太遠

反而而家個個都知佢係error 既肥仔
打天下忍者版
同埋見佢都幾強調''做好呢個節目''

得4 個 好似smap 嵐咁各自各方向都可以keep住唔解散 啦 同埋佢哋4個風格都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞