【ViuTV】《ERROR自肥企画》(19)無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
80 Like 9 Dislike
花姐應該轉咗副職監製 正職經理人
所以mike導team人轉跟另一個監製
KK個位係編審其實高級過Mike所以唔使跟佢轉team掛我估
等花姐再拍造星時KK應該再以編審身份出現但mike team應該唔會再以花姐下屬身份出現
想睇mike導比死亡行星彈
fb live冇得打格
係咪要帶副格仔眼鏡
啲對白應該係製作組俾佢,要賣廣告唔係真嬲
yes
其實ViuTv幕後真係好Family feel
幾個大監製都fd
分乜野化
愛之深姐
成日睇YouTube訪問都唔覺得肥仔好鐘意依加error做緊既野
費事你話我鳩噏下面貼埋link俾你
https://youtu.be/XKIU-M8Qtgc

講真我都好希望肥仔可以睇到我呢個留言
我只係一個唔想error解散既fans
193 keep住做綜藝同fashion + 接廣告 已經唔錯
做音樂反而係最燒錢
我大約理解樓上點解咁講
肥仔同阿dee 都有好明確嘅目標
就算error紅左,如果有一日佢哋真係有機會踏上更大嘅跳舞/電影舞台,而現實要佢哋只可以二選一嘅時候,選擇離開error其實係可以理解。由day1大家好清楚佢哋追求d咩,而且各有不同,永遠用四人一團嘅身份向唔同方向進發登峰都唔可能

依家佢哋都會有缺席error拍攝做佢哋各自更重要嘅事。
而看而珍惜吧
有愛就唔會解散
pk事件已經睇得出佢地感情深厚
只可以二揀一呢part其實幾on9
明明係可以共存 日本大把男團係咁
本身唔鍾意煲劇, 所以真係無睇

我講清楚少少啦, 佢而家9upper 既形象太出, 所以可能要好用心去做其他野, 再上C1 先會有個更清楚既方向
好似poki個反省中咁
諗諗下 突然醒起dee哥鳳凰不死鳥既姿勢係
我要殺死丁力呢個仆街
唔會解散除非真係不和
最多大家都有各自job 合體機會少咗
正如軟硬都係各有各做但你唔會聽到佢哋話解散
唔on9
睇第二集就明
dee 哥有得追夢拍電影 (雖然只係首映影張相), 就會選擇放棄error 呢邊
呢個係現實考慮多過ff
相反隔離台就幾個監製各懷鬼胎

鳳凰不死鳥始祖
夾實咗隻手指
公司就佢拍戲調左好多野
直情口罩小姐改期做live
唔見有咩問題
係睇時間安排既姐
木村後生夠拍好多戲啦 咪一樣排到時間搞Smap
都係個句 有愛就唔會散
最主要 依家最大既花姐本身好豁達
睇佢發展到咩地步姐
如果真係d job 係可以係你追求嘅領域fully occupied 你d resource,唔通會想推左佢拍團隊節目
又或者有機會出海外發展
當係團隊淡出到一定程度嘅時候就自然要分

當然佢哋應該有排未到呢個level嘅
咁又未使講到話''放棄''呢邊既

去到呢d位實會有經理人/crew夾過晒
覺得拍少個section ok既咪去首映
而家佢地仲唔算多job 就話易調姐, 當佢真係拍戲爆紅左就好難有一個月空檔拍error 自肥呢d 痴撚線節目

唔係「解散」, 但唔會成日一齊lor
香港電影。。。幾耐先開到一套
好似游學修搞試當真咁姐
放低一陣去拍戲姐
唔洗解散嘅
Keep住error先多曝光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞