習主席專用 Xi Gundam 登場!

217 回覆
928 Like 8 Dislike
條片應該個標準係有幾多ms有用到個技術,頭個五樣基本上一發明就所有ms都用,高達合金就睇價錢,高級機基本上都用
下套會接UC2
可能會改結局
本身入場睇nt有播trailer一定有得上
依家說邊個敢播就國安法
xi 係用psyco mu 飛彈, 尼代微型化左先做到
ms 個動力爐都用粒子包住. 唔可以直擊
crossbone 都有了. 普通laser 射唔穿盾. 先有軍刀.

因為vbsr 先出anti beam coat 的muffler
其實E-cap技術先重要,聯邦有先可以反勝
買左盒翠大大供奉緊
但就未得閒砌
中文譯做柯西高達
大陸仔唔敢直接講Xi Gao Da
呢d都係I field的應用,但光束刀同光盾係受控,預定設計下的米加粒子用既定的I feild拘束住。

但V2光之翼係講緊米推唔成熟,過剩的米加粒子唔受控制排出下,烏索要即場調節I field去令呢d粒子唔好散到周圍都係,干擾友軍的米飛,光之翼就係佢即場調整完後的形狀,將排出的米加粒子當巨型光束軍刀用,明顯唔係成套米推系統原設計的用意。
俾人打中對翼, 咪隨時爆
你對住光束軍刀劍面射係唔會爆,光之翼等於1公里長的光束軍刀,仲要烏索鐘意就可以調整I field改變形狀

你睇到動畫好撚型咁拍光之翼,其實係烏索中二病show自己即場改變I field能力有多強,同神聖軍事同盟對米推技術有幾成熟(雖然有過剩出力本來就唔可以叫成功產品)。
簡單d來講,用I field包住一堆米加粒子,shape成長條型的就係光束軍刀,shape成盾型就變成盾。
考慮下放棄個ac啦
S gundam 好似比作者hold住咗
二戰後既英國工黨政府咪特登整堆巨無霸企業,結果攬炒成個英國重工業
因為AE社呢個設定上巨無霸複合企業Model, 現實上根本唔work, 冇經濟效益, 競爭力遠不如各領域的專門公司獨立運作, 需要時就用service contract model來合作. 覺得會work係一個好日本式的想法. 聯邦果種腐敗, 亦係好日本式的官商勾結政治.
UC話左你知憲法唔係個個國家都遵從
係咪又有神打睇
歷史文件
唔會啦 uc有大文豪 hathaway冇
UC爛尾嘅原因好大部份就係因為佢
成百年前嘅歷史文物而家擺出嚟都踩你有味啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞