習主席專用 Xi Gundam 登場!

217 回覆
928 Like 8 Dislike
唔算係完全失敗
Gp04 btw漫畫哈薩維 竟然用返最舊小說機設
正常,因為AE社食晒幾間自護ms公司,又有埋高達資料,即雙方所有技術入晒手,獨大到咁咪可以咁串囉
擺明啦,做到出晒面

不過Penenope 係咪無改過?
不過有少少好奇點解嗰時聯邦會比F91資料AE等佢搞部影子高達出嚟
mk 2個骨就本身唔關ae社事,係加美尤老豆秦坦斯個邊自己研發,但偷撚完之後就開發到唔少變型機
可能唔想獨大,要佢地互鬥掛
係唔係跟足富野小說呀?之前先將馬反小說版畫做漫畫(即hi nu個版本)
可能同作者
笑死

之前啲version加埋一齊先係而家個設定
不過佢個頭同埋個胸口係幾乎跟返小說
mk 2 變唔到型係個設計普通唔關個骨事
因為個骨賣點係可以完全同甲分開,係維修方面方便外主點係超級靈活
所以先可以岩for變型機,但一開波個骨用唔用到都成問題無理由一開波就整部變型機,即mk 2開發只係做實驗睇下個骨用唔用到,之後成功又發現岩用變型咪整埋z囉
好似係同貝托蒂嘉的子嗣漫畫同一個作者
咁啱啦,所以跟足
之前有個作者幫幾套side story外傳畫嘅 都一樣畫開落去
香港係咪無上到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞