【ViuTV】《ERROR自肥企画》(12) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
55 Like 2 Dislike
叫修仔扮精蟲應該會屌晒老母
我星2追live,最近睇番大海男兒
其實佢地無做過咩衰野
只不過係比唔上error mirror 優秀
我都唔明點解要憎到佢地咁
就係因為花姐搞星2搞得唔好?
搞到佢地形象都差所以永世唔比翻生機會?
但呢3條友本身無錯ga wor
最多咪數到芝娃娃有d輕微態度問題

免費巴package真係ok
Marco其實反而係3個中最意想不到地好既
芝娃娃真係乏力d,但外形比較易sell比路人
33當然功不可沒
但都要4子之前嘅作品s 同幫助過佢哋嘅團隊表現出色
先會有咁多人欣賞
可能個時社運 冇咩人留意 依家先多人睇返都總算冇白費佢哋嘅努力

利申:老婆 我愛你呀33豬
error流傷者
難記又難search
仲要連登仔不停踩佢哋 都咪話冇壓力
不過佢哋好似係環球有份簽?都叫有多啲資源做下音樂掛
改果個真係坐住左個腦
想知Viu會唔會將呢套嘢upload上viutv world youtube???
我都想知佢地衰乜野
見到依到都唔少comment係負面
買啦 好值得
真 追返error 成軍個時嘅連登post 個個都唔睇好佢哋
希望佢3個都努力啲 搵到自己定位
同埋唔好放連登仔講嘅嘢上心
真係要有之前 error遊的基礎
今舖先可以帶起熱潮
佢地要多謝個時已出盡100分的自己
考證書果日佢走鳩咗
真,諗返起都傷心
肥仔賣點=無鏡頭
去高達cafe 唱高達歌
低胸bar 有低胸bartender
一律cut哂
好開心今次因為193令到多咗人留意error
我諗當時撞正運動,大家都無咩心情睇綜藝
佢哋拍得咁辛苦,但最後都係得小眾留意
聽返個陣佢哋d live,好似都幾灰,又無咩job接

反而153事件後,聽到193訪問時都會講聲希望大家多d留意error,支持error
覺得佢團隊意識好強
同埋想藉呢個機會救返poki
由一開始like佢ig時,佢得3000幾人
到而家有成24.5k真係好感動
聽講頭幾集大海男兒,佢地放唔開,啲人冇繼續睇
後期佢哋進步左唔少
睇到後面真係有啲感動
好似睇住幾條on9仔由咩都唔識 到變左一個真既團隊咁
我諗依家 mirror error 叫做出咗名
應該多啲空間可以捧 pix3l 啦

但就唔知定位會係點,前兩者就好明確,一隊偶像派,有型靚仔,另一邊就騎尼但有腦形象百變
睇返原來肥仔第一集忍笑忍得好辛苦,3 哥呻吟個度佢要 dup 低頭用手遮住個樣
用潤滑液洗面都cut埋
想問 咩 poki Google transfer 同kb串佢,係咩黎?
無乜印象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞