【ViuTV】《ERROR自肥企画》(12) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
55 Like 2 Dislike
ERROR真係好特別既存在
其實佢地4個真係感情幾好
真係好彩宜家pk出左事 少左出鏡同訪問 佢個位先比肥仔頂上
遲下pk全面復出 肥仔真係自求多福
保錡做返以前error 遊咁樣會好啲
口罩小姐同異國風情畫佢真係唔掂
直頭令人反感
pixel同mirror應該唔同定位啦
前者係跳唱組合後者行偶像路線

跳唱方面講真其實佢哋都唔差
braceless幾好聽

綜藝方面就要努力啲喇 三個都未係好搵到自己嘅角色定位 同埋唔夠放

然後marco喺造型上嘅定位又係未定型
佢喺妝容同衣著上都明顯未搵到最啱自己嘅style
未搵到定位姐
開頭mirror error 大家都唔睇好嘅
俾啲機會佢哋睇下可以發展成點
其實考有feel嘅節目組都算係咁 喺廠入面都算係有game挽下 但係嚟嚟去去都係嗰尾就真係差咁啲 本身見兒登做主持先想睇 但佢咁少鏡頭 搞到我無乜興趣追個節目

加上半個鐘挽到啲咩!!!!覺得好多嘢都cut晒!!!error mirror啲節目做長啲啦!!!!!
負皮係for 你分唔清挽同玩
Error is not an error
又無料講野又on9
講成分鐘野但完全無內容 仲要個人串串貢咁 好撚mk
DEE哥冇朋友其實係咪特登架
不過最麻煩係P1X3L生活喺MIRROR ERROR影子之下
MIRROR ERROR光芒太耀眼
同肥仔都好fd
異國成個feel都好尷尬
可能無阿Dee制衡下193同pk
成日都變咗佢兩個9up
同阿清食飯嗰集feel到肥仔都燥咗
係佢太誠實姐
比你係佢地其中一個fd,佢叫你上去拍一個遊戲
你敢唔敢
叫你扮精蟲再播你出街都老尷啦
嗰幾集如果得肥仔同193 係無問題
一個正經一個鳩但又搭到嘴
加個pk 落去唔知做乜
成日搶住講嘢但又無料唔好笑
仲要用爛普通話講
直頭係煩厭
講真雖然都想肥仔多D鏡頭 但又唔使夾硬去爭取既
呢D綜藝都係做下肥仔比佢地笑下恰下擔下大旗
自己做下下把位都唔錯
雖然ERROR係另類組合 但我覺得肥仔既存在唔係為左搞笑既
都真係有歌出有表演冇左肥仔就唔得 我覺得肥仔係勁到
MIRROR都好尊重佢
要有呢d認真撚先有反差嘅
一齊食過屎
一世人四兄弟
支持何啟華一哥
其實呢隊連個名都改得唔太好
食屎食蟲定彈賓州?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞