【ViuTV】《ERROR自肥企画》(12) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
55 Like 2 Dislike
有dee gor 嘛
Dee gor係真愛
193真係算厚道
153單野佢不斷都係希望大家留意error
好開心error 舊既節目多人追番 咁
假㗎啲奶
阿暉拎美女郊遊遊D取景片再是旦搵個地方錄段19 VO當去咗真心笑死
最近嘅精神食糧睇error遊
希望佢哋多啲job 特別係dee多啲廣告
今年旺error mirror viu
希望佢地食住個勢再向上衝
想將下一個節目如果得佢同pk 主持真係災難黎

今次個人自肥企画真係天時地利人和嘅黃金機會
希望佢把握得住
反而我最麻麻係免費巴
好似講嘅所有野都係官腔咁
又係時候倒數 仲有兩粒鐘
屌我諗起唔知邊次ig live有觀眾問肥仔賓周咩樣
poki同193繪形繪聲由龜頭開始講起然後比濟哥屌
好鐘意33豬 你講既野好有道理
間中有啲節目見佢唔多出聲 可能太累啦 搞到無咩存在感 唔夠穩定
希望佢搵到屬於自己既地方

其實好想佢擁有自己既fashion節目 有樣有身形 著衫又肯突破 宜家只係差一個機會
Pk+193既9up能力係幾何級數上
真喎 其實大海男兒算係咁啦
話哂佢哋三個第一個節目
加上佢地後期上有酒今晚吹個時
都話拍大海男兒個時其實未熟大家
記得有一集Marco做船長 叫佢揀一個人落海游水
個到落水游係真係有危險性
初初諗住佢實簡芝娃娃啦芝娃娃成9日係節目串9佢
點知佢揀自己落水真係估佢唔到
至從個集之後覺得佢個人其實本質唔差
純粹係個樣有少少似關菊英姐
今晚仲有冇
其他人唔肯簽ViuTV
結果機緣巧合變成呢3個
點知到依家造星2除咗P1X3L好似得阿Mike有影之外都其他唔見其他人
係啊Dee 叫肥仔做153
肥仔先話打和不過都轉得快既
其實我覺得Marco機會最少
第時如果一個唔該真係散band佢最危險
算啦
鏡同錯出道都係比人屌到飛起
係今年開始啲風向先轉晒
佢哋嘅努力先有成果
其實我覺得肥仔係呢隊都好啱
咁冇理由成隊都係痴線㗎嘛
起碼要一個人主持大局
我都好想見多啲佢哋三個
唔明點解睇育成系偶像但expect佢哋一出道就天王級實力
不過認同巴士唔值得攞冠軍 成套野不停捧到佢好勁好有舞台魅力但實際上
時間過得好慢 幾時先到11點呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞