【ViuTV】《ERROR自肥企画》(12) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
55 Like 2 Dislike
193係我個腦度出唔返黎
想我都好想好似中咗頭獎
想聽33唱主題曲
個腦不停LOOP緊頭兩句
恭司又要我地開新嘅節目.......
雖然mike導同error係cls天作之合
但有啲好奇mike導同mirror合作嘅話會有咩火花
係會將mirror變error
定mike導會成為mirror第13個成員
Mike俾啲鏡粉屌佢糟質啲靚仔
相比起喺 考有feel 葡萄小儀可以抽水
啲c9可能寧願mirror同班麻甩佬拍cls節目
叫mirror食蟲食屎食辣食到入醫院?
鏡粉會拆左viu間廠

MIRROR GO第一季明明玩game咁正咪又係班鏡粉C9屌到第二季變咗好悶
真心覺得鏡仔玩綜藝玩得癲滿足到電視觀眾但俾鏡粉C9屌死
玩綜藝唔好癲就滿足唔到電視觀眾
電視觀眾vs鏡粉C9
仲話叫MIRROR同Mike導合作喎 咪班C9屌死阿Mike
咪再唱啦
有嘢唔使做 老細又吹我唔漲
有野唔使做
肥仔啲女又幾大波
日日等出糧 無乜野需要緊張
你地班仆街,同我一齊loop啦
https://www.youtube.com/watch?v=YmVuwRA8iV8
Lady killa
肥仔要加油要主動出聲多d
佢d光芒真係比其他3個愈來愈低
搞到好多人個印象都係仲留左係造星個陣既佢

利伸 最鐘意dee哥
我都想
Btw肥仔幾時會找數?3萬like都嚟緊
Lm
三爺最新個ig post差不多7萬個like
Lm
Mirror 真係唔好夾 Team Mike,肯定有好多限制
之前Mirror Go, 考有feel Mirror辛苦少少或者唔公平 已經有班fans 係咁投訴,驚呢樣驚嗰樣

之後要小儀有特登解釋 佢容許出貓係想個節目好睇
我反而想搵番呀dee參賽,係咪有段係屌d評審
Travis
可唔可以叫佢 夠7萬like就唱一次主題曲
12 鬥4個
年紀又老d 體力無咁好
本身就要茅先掂
睇左20集先贏到一兩次都要投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞