【ViuTV】《ERROR自肥企画》(12) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
55 Like 2 Dislike
因為花姐都唔係佢地經理人
佢地唱片公司係環球
搞造星2搞得唔好?
定係星2好好睇 只係撞正有事發生冇人睇電視?
你連第一點都冇搞清楚
都唔洗再講佢地係造星最垃果班
(免費巴還好 但佢都係唔值冠軍)
根本呢隊野連出道都冇資格啦
唔係一個半個唔鐘意佢地 而係市場上有大部分聲音都對佢地冇好感
你話比機會佢地 佢地上CC唱歌比D咩表現人睇?
記住一句說話 機會係留比有準備既人
根本唔同隊員唔同定位 完全冇問題
唔係造星2唔夠光芒而係佢地3個嘅問題
一開始吹到免費巴同姜濤同level
點知成套造星2都隱形
拎埋冠軍都畀山下見搶曬flow
另外兩個唔駛講
一個就大王一個就巴膠

造星2要靚仔有Oscar
唱歌就b4組
agger 好多時觀眾剩係睇到幕前
個人覺得隊長係幕後嘅工作最重要 team bounding呀扶持隊員呢d都好重要
利申純鳩噏
成套大海男兒愈後愈好睇 互動好左又多咗啲熱血
佢哋都好似捉到少少點做綜藝

加油啦 睇好你三個架
error根本就係4個本身已經玩得癲既人遇到間cls公司迫佢地玩得癲

同埋pixel定位都係唱跳組合,拍大海男兒時幾個都係新,未做過綜藝,自然無咁好睇

如果揾error做,佢地分分鐘出人命
今日睇左頭兩集 笑到仆街
遲d睇番error遊先
咁高,其實做多樣model難唔到佢。

btw. 肥仔都可以做肥仔衫御用model, 係dee同保奇無優勢
193訪問串tvb個陣 最後dee哥問肥仔點睇
肥仔即刻扮153講打和super 轉數都唔算慢吖
咪係囉 B3 B4 3年造星最正既2隊
miss chan chan B team真係好正
仲有好多唱家班 MC Hugo Mike呢D互片
唔同風格/另類D既又有屌魚(可能有人鐘意) OscarBB
根本造星2係比造星1進步左好多

都仲未計有鏡仔既成長
AL solo奠定左佢黎緊跳唱接班人既地位
Jeremy show到比人睇佢已經可能有自己個人特色
Edan發掘到佢有綜藝/搞笑既一面
仲有好多好多 根本造星2就好撚正
佢有新門派error流傷者
廢先係Error
想像到四子毫不畏懼好撚型咁衝出嚟做啲痴線嘢就覺得唔好睇
勇武嘅角色留比其他人
廢同鳩先係Error
睇返d訪問,肥仔講說話係大方得體,俾佢做隊長主力發言係好正確既決定。

可應肥仔本人性格唔係搞笑,但佢個樣行出黎,已經引到觀眾笑,加埋其他3個係幾match
希望error快啲開演唱會咩會都好
好想見佢哋真人 😆😆
聽佢哋唱歌
其實佢哋啲歌幾好聽。
星2搞得唔好係花姐自己講既
咪盲反啦
而家193ig followers仲多過姜b要紅阿error
viu快啲開翻個fans meeting比error 好想課金阿
申利 四個都鐘意 醉暖牙dee
Agger早幾個月先追返造星2
咁多人唔鐘意廢巴都係因為吹得太大 但成個節目都由頭隱形到尾 仲要拎埋冠軍
明明造星2其他人好睇好多
佢地岩搞live show, 咩都有咁
係啦咩都好,好想見真人呀
佢有一個搞笑嘅樣
火煒係咪即係之前上過戴頭盔講收音師 要錄曱甴音同埋嘔吐聲嗰個
有official fc 即join
本命33另外3子都喜歡
好多野都要睇天時地利人和
咁果陣你時不與造星 都冇計
上年造星3先多人睇 但係人都知造星3係最撚垃
客觀咁睇 好多觀眾都鐘意造星2啦
仲未計造星2一車車新人咁送出去樂壇
好多客觀因素都話到比人知 唔會係唔好
花姐有承擔出黎up2句姐
陳燕芬 我愛你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞