住緊公屋,但屋企人最近話想買樓

411 回覆
26 Like 467 Dislike
無錯,由得佢成隻癲狗咁繼續吠算啦
講真,就算你係吹水扮讀dental都無所謂,起碼我唔覺得你有條癲狗咁克人憎
所謂富者越富
呢200萬對樓主只係錦上添花,樓主可見將來亦唔太需要呢筆錢
對大佬黎講就唔同lu
大佬仲要一蚊都拎唔到
都幾慘
明晒 不推
都冇話唔分俾大佬
不如講下點分?
我唔撐佢,我都唔知佢有無講大話
我純粹唔撐你,因為你癲L左咁係度洗板
清grad咗做邊行
如果買到樓就供完我賣樓時分俾佢
如果冇買樓就平分一人一球
但我大佬講到明如果買樓話唔需要分俾佢,等遲下供曬樓再講
又係晴報記者
咪玩人啦,新樓好高 premium,唔坐返三五七年都回唔到本,唔係大把錢自住一定要住新都唔應該買
冇野做冇得做借款人 一定要有野做個個做借款人
我都係上黎問下買樓嘢都要追到咁
理解呢個時勢有懷疑係正常,但唔係要走到咁極端。
上年考DSE 嗰陣自己都經常出黎發夢,見到呢條友真係好反感,咩都冇講就起曬鋼當自己先知咁係咁話prprpr
呢啲人最叻唔用腦鬥黃
應該唔會想做HA
公屋嗰啲特別多
嘩 乜你咁好人啊 等多幾十年就會爭家產㗎啦
我都好憎人鬥黃,做黃絲塔利班,小小野就發大黎講,搵野討論下又話PR;上網求其打下英文又話人假,洗唔洗成編官式英文咁打出黎
唔識咪問囉,就算真係醫生律師都唔係樣樣識啦,咪又係人一個,難聽d講,未聽過高分低能?
條友癲到成個何妖咁,同廢藍有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞