住緊公屋,但屋企人最近話想買樓

411 回覆
26 Like 467 Dislike
講真係連登貼銀行戶口/糧單最實際
你講得啱
明白嘅
講真貼曬全家身分證重實際
Sorry lor me english real no good arr maaaa
For give me la brother
U win larrr I lose larrrr
You too good investigate on LIHKG laa
me bad bad larr
Me is prprpr larrr
No hku student larrr
u like la
皇馬3.5
真膠定假膠呀,乜都唔識話買樓

老實講,都唔多見讀左神科就咁囂張
似足D大陸土豪搵到D錢就睇唔撚起其他人咁
真係狗眼看人低
我身邊D人起碼都仲係正常人
利申 都係讀所謂「神科」
果位ching咁落力狙擊你 你咪貼學生證+id收佢皮囉
啱啱先入大學我可以知幾多
唔知所以咪要上黎開po問下學習下
唔好意思
我都想講
全部回覆都話初步構思,乜都未諗乜都唔知
識讀神科,唔識做research,叻仔
我反而係覺得
點解要就範俾反應佢
佢好聲好氣我都可能會俾proof
exam period 未有咁多時間住姐
上黎問定先考完再research 下lor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞