住緊公屋,但屋企人最近話想買樓

411 回覆
26 Like 467 Dislike
你講果句既意思咪又係想導向話我係五毛,扮乜撚野丫
部署
共用AC點會唔使負責任,你個AC貼BAN圖都成個AC BAN
扮第2個人講就可以將個AC講既野推得一乾二淨?
你自己玩標籤有咩目的你自己知啦,肉撚酸
得啦,唔係你啦,唔撚同你拗,講完又唔撚認,肉撚酸
你QUOTE我REPLY標籤波台,唔包括我
咪咁撚無恥啦
你有咩論點,你咪一味話同一個AC果個唔撚係你之嘛
而家講緊你個目的,你有咩目的心知肚明啦,仲扮乜撚野姐
唔通我又第一句同你講又話你係來自最多傻閪既CCTAI咩,咁撚低莊,好撚心啦
神乜嘢科啊 咁撚折墮要做PR,仲要住緊公屋幻想自己讀神科都幾撚慘
我目的係叫你入返原POST回應,你自己幫樓主間接推POST
有你有料駁到我根本唔撚使講波唔波台,五唔五毛,你一撚早技窮左啦
你想話我五毛好撚簡單,你咪起下底睇下我有咩五毛言論囉
唔撚似你話自己共用AC,無撚得輸
你講得出來自最多五毛既波台已經係駁唔到就想標籤,我無需要道歉
小朋友你唔好諗住自己讀科難入啲既就好叻仔
係香港大學讀個書既小朋友咋你係 你估你真係發左咩
睇唔起人你過多十年都未夠資格
叻過你既人讀咩科都可以叻過你
學下尊重人先啦
睇錯做入左精神科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞