【ViuTV】《ERROR自肥企画》(6) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
頂你個肺好似不嬲無嘟
屌,我重以為係吳杏兒
比埋條命你好冇~
生啤個樣真係得意好多
白雪雪咁 我係男仔都想要佢隻公仔同埋燈 好靚
真心要,生啤開始塑造到個形象出嚟,食住個勢整得再立體啲,一定會愈嚟愈多人鍾意同肯買佢啲紀念品
CCTVB 既153 同藍祖藍
仲係用top down 既approach 去做節目
真係抵佢地死

睇得出error 同mike 真係一team 人去做好件事

153 係我諗好IDEA 你跟住做
我話WORK 就WORK
拍既人係當返工噤拍

ERROR 係自己真心想玩
第二集睇cosplay 果條熱狗腸都好笑呀
同埋睇阿dee 點樣撚化果兩條女 (ps 好靚女)
一瞓醒又差唔多推完一個post
會唔會太癲
Error果然係宇宙天團
好想要生啤麻雀
希望快啲出多啲生啤周邊,好想課金
Error/33 周邊更想課
而家已經好多人想買
你睇吓Carousell 生啤燈幾錢
生啤又有配音 咁盞鬼 好難唔鍾意
真係好on9係地鐵睇笑到仆街
片頭鳴謝對白都好有心思,會用返嗰個集數嘅旅遊國家語言嚟講 用齊哂日文、國語、柬埔寨文
會爆粗嘅吉祥物
想要viutv 爆炸物袋仔
Take my money pls
(error遊好鍾意生啤vs熊本熊個集,塑造得生啤好得意,點知之後炸到佢飛起)
學樓上話齋搵153扮米奇 搵堆王祖藍扮維尼 捉班高層落黎炸鳩佢 咁就有機會彈起嘅
概念完全唔同
佢地真係自肥
Dee: 全民神人前傳我親手造星
女:
當日睇住error遊1 個Live post無乜人討論 到而家變左真。宇宙天團
真係好撚感動
班人enjoy 觀眾睇都睇得開心啲啦
生啤個名都夠搞笑,佢係error遊俾人蝦好得意,應該要做到佢係一隻懦弱廢柴會爆粗既熊,但會帶來開心既吉祥物,好似error咁
Writer Fai 寫得太好喇
最正係佢對眼本身已經係有種無辜既感覺

其實反應幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞