【ViuTV】《ERROR自肥企画》(6) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
唔好問
Deadline fighter係mike導team特色
播完第一集就已經post 6
琴晚睇直播追唔切post
其實冇所謂嘅 我冇睇造星1 ,error遊1 mock tank 我都唔太get 個笑位

純粹以8 90後而言 EVA係果一代比較多人認識
每個人pop culture exposure 都唔同既,我純粹係畫風上同op認得出係EVA

不論你係因為唔知道而覺得唔好睇定係知道好想維護,都唔使太上心既 enjoy下集!
最後係吸引左00同10 年代睇EVA 研究ERROR 拍緊D 咩
EVA 又可以LOOP 多20年

我覺得佢噤玩EVA
會吸到一大堆80年代同90年代
其實eva就上哂netflix
唔一定80-90後先識嘅
同埋eva都唔算indie
無睇過都大把人識凌波麗同初號機
你講唔好意思,都係想mike導同你講唔好意思姐
我都係唔明,點解唔識一樣嘢可以咁自豪咁講出嚟
同埋話到明係自肥
擺明佢哋是但一個係骨灰級粉啦

你一開口就屈哂全部人做黃衛兵先
你真係無病?
樓主表示Post都差D開唔切
一向最難頂最肉酸嘅嘢都係塞俾pk做
不過係佢做先有feel
我load 左2秒先知反省中係EVA
之後真係笑到停唔到
仆街 點先諗到噤玩EVA
真係好屈機

會唔會之後搵口罩小姐拍百變小櫻
尋日第2個post8分鐘打爆左
是但啦頂你個肺
cls eva係2021點解做左indie野 紅到爆wo
無睇EVA可能唔知笑位係邊
首歌真心cls
老夫子先啦
why not both
仲要理直氣壯講出嚟嗰下好笑
呢個真係笑左出嚟
銀他媽 d fd 黎
唔怕老土咪直接手寫封信上去
抬頭寫返無限制OT集團
今時今日一封手寫信先顯誠意!

(仲可以寫多返比PR叫佢唔好再劇透)
係既 無睇可能唔知
但成ig 都係error
咁惡搞係咁架啦
我唔信有一個梗係每一個人都識
無可能滿足哂所有人
每個唔識既人都講一次 咪好唔得閒

同埋eva真係inside咩?
個opening放左上viu fb
十二個鐘都無就成萬個like喎
手整d cctvbuddy比佢炸
早晨 訓醒仲係好興奮
宇宙天團 error
其實係 尤其可能00後未必get
8 90都可能只係聽過下 亦唔出奇(例如我 我係冇睇過的 但我都enjoy 既)
不過唔緊要啦 之後enjoy!
193呢個造型好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞