【ViuTV】《ERROR自肥企画》(6) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
假如花姐會係明日香
我希望mike導同佢班OT友會係量產機去食左花姐
阿門
仿日綜藝CapTV 四年前已經玩過

【Facebook騙局:Double May大波妹】| Facebook |大波妹|騙案|
318,466 views

https://www.youtube.com/watch?v=rxmyCsa4olE

台式綜藝用果種叫 垂直字幕
呢個真
如果花姐唔肯攬保錡 三子點攬佢都冇用
用航拍系幾impressive既
thanks
以為亞視播先添
細個睇過係星期六夜晚十一點播咁上下
好似可以寄野去viutv俾crew/error?
之前見到佢哋ig收到
crew熬夜熬得勁好似講過想要護肝嘅野
唔肯定有冇記錯,有錯請糾正
真係好似
btw sorry巴打我錯手負皮左
臨尾剪呢段班編劇都幾有sense
(話說呢三件有冇show錢/三個當一份錢

無制限OT佢哋特登搵齊以前節目合作過嘅藝人真心個玩法玩得幾正
亞視深夜檔都合理
有線兒童台真心cls
FB comments 個個叫mike導上chill club
首歌loop左n次好魔性
viu平台十大最多人睇節目Error佔咗4.5套
痴撚線
老實講
半個鐘 撚夠喉咩
仲要第一集 on on99咁阻撚左大部分時間
搞到第一集完全唔知睇乜9
又唔撚好笑
玩遊戲既時間又少
都開始無人留意大台
所以嗰邊單野咪無乜noise囉
講真,真係唔識mug 9朱00,睇埋條片都唔知係邊個黎
多數第二集先開始真係黎料
俾啲耐性
仆街 佢套真心為你果時放係電影台到播
有啲商場又有電視係抽有線
細細個去食飯 等位睇電視就望到2號機比人分屍
立即飯都食唔落 嚇到pk
唔係著依套
佢頭15分鐘個intro係我睇過最好笑既intro
睇唔明佢d EVA笑位既真係好可惜
半個鐘一集唔關節目事,要屌就屌返viu
唔on9就唔係mirror
想睇純遊戲節目睇返考有feel膠戰mirror go

又有正妹
根本成套野都係sell無離頭,第一季花姐error遊都叫有少少flow,第二季開始完全唔係大路節目流程,今季第一集已經咁跳脫真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞