【ViuTV】《ERROR自肥企画》(6) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
你被逼妄想症定咩?

我幾時講過威威?

我鍾意error,我鍾意睇佢地

踩又冇踩佢地

淨係講句唔知做緊乜都唔得咩

定係呢道要死捧爛捧先可以講嘢

大家都係fans,你做乜做到成個黃衛兵咁?
viutv可唔可以放個原聲無嘟版出黎
好撚正首歌
爆post入呢度 (7)https://lih.kg/2515284
咁你點解要講唔好意思
冇人想知你未睇過Eva
我全部都要!!!
勇者義彥都係勁痴線
唔係好熟制作流程,我想問其實係拍哂未㗎?我見mike 導話啱啱先剪好第五集嘅
想多謝Error同製作組
返工返到壓力大又辛苦 每次放工返黎有時間煲下Error遊1-2 Error自救 Error自肥等等情緒會好好多
繼續支持呀
本來都唔太追error
頂你 佢噤玩eva 真係好撚正呀
幾時有睇睇變橙汁
仲有對住明日花打飛機

真係viutv 真係好正呀

CCTVB 仲係播緊開心大綜藝同大整蠱
真係好想睇CCTVB 仲有咩IDEA 同創意
藍祖藍既創意除左扮女人仲有D 咩
APA 1st Hon 噤叻
一定好brilliant 啦 佢既idea
Mike Mike日日戴帽ot 個頭一定好撚臭
好想幫佢奶
宜家明係笑柒你無知
又話過你唔鍾意Error咩
邊個先係被逼害妄想症
咩都唔識仲要講出口
我鄧你覺得羞恥喳
唔識就自己收埋一二邊google
然後問下自己點解乜柒都唔識好過啦
拍曬啦 diutv好興剪住咁出街
可能想聽住意見去做後製掛其實可能係趕唔切
追得黎都miss 咗情節
專心睇完再追算吧
咁你呢個留言到底想表達啲咩
你都幾矛盾
唔知佢地做乜?佢地咪扮緊eva
咁你唔識eva 唔知佢做乜都正常
有咩好講
Mike哥應該係好撚痴線嘅Eva迷嚟
好似癲過嬲排果陣咁
睇到好deep先會寫到Dee同肥仔嗰段對話
你理解唔到咩?

咁我講解多啲

我想講第一集真係唔知佢地做緊乜

又唔覺得特別好笑(除咗逼壁精奴幾好笑)

上到嚟睇post,先知道原來扮緊eva,呢刻先知道玩緊呢啲

冇睇過eva就當然唔知道

你可以繼續用eva去傾,冇人阻止你,我表達有觀眾唔理解第一集都唔得?

究竟fans係想error多人鍾意定趕客?
上面講本身eva得80-90嘅人先識,已經夠晒inside,亦有其他連登仔話第一集麻麻地,估唔到黃衛兵連睇error都有
不過好坦白 未睇過eva嘅觀眾真係唔知做緊乜/未必知笑點係邊度
取材有時可能要考慮埋呢樣
利申睇過eva
一定係啦
CLS 點先諗到搵反省中扮EVA

eva唔係得80-90嘅人先識
而係經典黎
覺得佢地位係龍珠咁
而且食老本食好多年都得
d game一有eva合作就好多人課之類
睇ig 見佢地早幾日仲拍緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞