【ViuTV】《ERROR自肥企画》(6) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
呢啲真係3歲到80歲都會笑到出聲
呢d 細節位令我有諗過花姐離團果幾集個opening 會唔會連花姐都無埋
咁我信佢啦
我都係!我呢幾日放假已經一口氣睇哂2季error遊, 自救
而家睇緊巧有feel第9集lu
自救TV 係唔同製作組 ,冇玩得咁瘋狂
主要定位sell error成長 ,最後係有感動位同勵志位
睇完會對error 立體d
Eva迷同樣入坑!
第一集有啲悶,期望太大,有啲失望。
睇唔出佢冇乜點講嘢又唔出鏡,但啲詞同旁白寫得好過癮
記得有集error遊花姐屌阿mike: 流你老母呀流
旁白: 導演老豆的確姓劉,但阿媽唔係
我都記得
仲有14集
咁好坦白講, 第一集有成半集都係scripted 既笑位黎, 有d 係好用力想令人笑既地方既
error 遊1 2 考有feel 呢d 係unscripted 笑位, 一定會多d 驚喜
例如error 遊2 空手道咁, 好明顯唔係度出黎, 但係佢地果陣柒味真係令人笑到仆街
我都覺
因為人既親和力同態度好難扮
error 真心玩得放

153 同藍祖藍 點都洗唔甩佢地老套既味道
你會唔會覺得153 會出黎扮米奇老母講粗口先
因為佢地覺得自己有江胡地位
睇唔起viu tv
所以佢地永遠都唔會進步
大球場
所謂真人show係真係冇劇本
error睇得出真係冇
cctvb嗰啲
老母鍾意error遊同考有feel
呢套覺得佢唔會鍾意
好撚勁,希望個氣勢可以keep到年尾
其實我最想係有粗口ver

如果193 係講 dllm 我粒lin 呀 diu 你 噤會正好多
你都係收皮啦
呢幾套第一集intro都無咗半集 仲要得半個鐘 通常第三集到開始笑到仆街
係!好對唔住!
冇嘟到賓周算係咁啦
明白個selling point 唔同, 但係果集玩遊戲真係玩得幾悶下
又例如去party room 果集, 製作組應該度左好多game, 但係又無show 哂, 咁樣好似浪費左咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞