[多圖] 呀冰定kaying?

532 回覆
5331 Like 2754 Dislike
屌你老母 上高2個自己開post 互屌啦
阻撚住哂睇post
幾頁都係你地2個互屌
幾時邊句屌個老母就起晒鋼
一直都講緊係笑你句 係啊話緊你啊
唔知你做乜鳩
又無問你係唔係 又無質疑你係咪話緊講
成隻白卡狗咁
點解讚自己唔得?讚自己就等於無其他人讚 wow你自卑定無優點 學緊你個大陸仔鬧交講真香港未見過人咁鬧
無呀無呀 咪繼續撐囉 明眼人一睇都feel到你嬲到仆街
前面有條友覆我 話連登仔一向無教養
我咪笑連登仔無教養又學人講教養
我基於佢句野覆返佢 有咩問題
笑撚死 個腦生咗係對波度?
你自己用狗眼睇清楚前面一直講緊咩 再吠過啦
即係因為你驚我話你唔覆 就句句都要覆 我叫你就做 仲唔撚係奴性重?唔撚鍾意咪唔好覆 咁忠心做咩?我叫你就要做
講埋時間又講到射到一臉都係
你睇你上面個狗樣笑得幾開心
Ff都可以咁開心 狗真係容易滿足
問你野就係要你批准然後你覺得問完人野就一定要聽人講
Ff都可以激到你咁嬲 真係欣慰
你睇下自己覆啲乜先啦
前言不對後語 係咁自打嘴巴
啲狗講野係咁架?
咪笑鳩緊你狗黎狗去 好嬲又唔認咁囉 到依家都唔肯認 你對得住良心?
唔係唔得 係柒撚左少少囉
無人讚搞到要自己讚自己
唔通個個講你啲潮語咩
講完自己唔覺得柒先好又笑
你係狗講咩明眼人
人係你講架咩
你隻傻鳩係咪唔識字
話驚你瘋狗症 驚比人告虐畜
就睇左另一個意思
白卡狗真係白卡狗
叫你主人教你認下字啦
真係再吠過係真傻鳩乖撚到
好心教你做人 唔洗做乜都要問人洗唔洗
自己開心就去做 咁都唔滿意
下次直接yes no算
咪話狗真係易滿足囉咁就欣慰
乖乖 sit啦
咁你係狗啊嘛都話描述事實
你呢啲狗咪淨係識狗肺 良心
狗學咩人講良心
我係話你奴性重啊柒頭 你個價值觀根本就係要咩都聽人聽先講得岀咁既野 屌你兩句就驚到要句句都覆
知你乖啦 做咩都覺得要人批准先做得主人唔比就唔做得 又要怕比人鬧
你咁嬲點會唔欣慰啊 講幾句就搞到你惱羞打一大段野發脾氣又要講晒粗口咁 睇到都覺好笑
又真 你係條忠心既狗 主人唔批准就唔做得 所以你得狗肺無良心嬲到依家都未肯認仲話自己無嬲真係好撚柒
好撚慘 你諗唔到點駁了明眼人睇人又點會睇唔岀你嬲緊 定你唔係人係狗所以人地睇唔岀嬲到打一大篇野發脾氣其實都唔係好嬲姐
笑左 你係咪無地方值得自己欣賞咁撚可悲講完都覺得形容得你好貼切啊甜筒輝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞