[多圖] 呀冰定kaying?

532 回覆
5331 Like 2754 Dislike
你身為連登仔笑連登仔唔係笑緊自己咁撚on9既logic都諗得岀,唔撚洗check都知係白卡佬

連笑對方既行為同笑對方個身份咁撚on9既logic都諗得岀,唔撚洗check都知係白卡佬
好撚柒啊你駁唔刀要執人口水尾。乜撚係連笑對方既行為同笑對方個身份?你嗡乜鳩?有咩logic可言?白卡佬語言能力差就組織下再講啦組織唔到就捐返入你老母個閪啦跟尾狗得把閪聲講野又無point 無logic 仲要語無倫次淨係識喺度吠
你係一隻狗,然後你話狗講嘢無邏輯,咁你係咪笑緊自己?
見到啲連登仔學人講教養就覺得好笑啫
唔識照下鏡

你都係連登仔 你都係學緊人講教養

覺得件事好笑就等於講教養?
唔洗問啦下話
笑你條傻鳩上個網都嬲撚到咁 需要咩logic

係啊話你啊屌你老母個爛臭閪

識條春咩你
兩個我都鍾意 但kaying真係好特別
mk得黎覺得佢性格係好好 係個好女仔好善良好乖女
之前睇拍1次拖先識佢
見熊仔頭個d點名讚kaying話佢係唯1同第1個會請佢地食飯既女仔(合作既女仔) 完全唔港女
(我估因為佢性格好同埋玩得所以同熊仔頭佢地關係咁好)
同埋之前睇佢ig見佢好黃 有捐錢又有去旁聽

之前睇佢ig 見佢會post同媽媽既whatsapp對話
類似係話自己搵到錢都想比返多D屋企.. 叫媽咪唔洗擔心佢個D
有次睇佢開直播 佢太嘈 比佢細佬叫佢細聲D 要溫書
佢即刻講野細聲返 話自己細路好生醒 讀書好叻 所以都唔想嘈到佢溫書
最近佢又講會慳D洗錢 因為想屋企人唔好咁辛苦
kaying真係個好女仔 只係佢mk既外表比人感覺冇咁好
雖然kaying好嘈 唔係話靚到世界級 但係佢既性格真係令我好鍾意呢個女仔!!
你知我知阿冰都知
no
我係仔會簡Kaying 廟細燈籠大晚晚有排玩
哭能咗

十卜kayingbb
好撚柒啊。無logic 就咪撚扮到好有point啦。你講粗口咪同你講下啦屌下你老母個爛臭閪就係嬲?
玩下膠引到你個柒鳩嬲到打一大篇無point 既野自曝其短摺返埋先啦白卡佬
見到你駁唔刀spin黎spin去真係鄧你慘由頭到尾都無正面回應過又唔知你嗡乜鳩,可笑啊白卡佬
唔撚係丫麻kaying
邊位
唔知係邊個spin 邊個駁唔到
係啊話你啊屌你老母個爛臭閪

生活壓抑到上網唔夠人講
就打成大段無point既廢話吠人
睇返你段野 睇一次笑一次
成隻癲狗咁亂咁吠 好陰公
柒夠未
玩下膠
柒撚到 惱羞成怒打一大篇野亂吠
就話自己玩下膠
比你隻癲狗笑撚死
慢慢吠啦傻鳩 驚你太嬲今晚訓唔著
搵你主人比兩粒狗餅你食啦
笑撚死 唔知邊個打一大篇野先呢?又唔知邊個講粗口好嬲咁先呢?自己睇下啦你係咪思覺失調啊白卡佬。
執人口水尾己經柒嫁啦。仲要句句都自打嘴巴真係頂你唔順。自己惱羞打一大篇野又屈鳩人。又用埋啲on9 logic 懶有point,轉個頭又話講野唔撚洗有logic
你咁撚柒你老母知唔撚知?究竟要有幾柒先可以改個閪名叫自己主子,你唔撚羞家?邊有主子好似你咁語無倫次咁撚傻閪

又好嬲好嬲
見到你隻生滋狗打咁大篇野係到吠就覺得好笑
要再睇返先
忍唔住 太好笑
推呢個
由頭到尾都係講緊你笑連登仔笑鳩埋自己 spin 乜撚?屌你老母個爛臭閪呢就純粹求開心姐。見你比我屌完老母咁嬲咁介意要專登quote幾次黎講我最多比粒膠你安慰你 你都好撚慘嫁啦。咁閪蠢講野完全無logic都咁有自信
狗也不比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞