[多圖] 呀冰定kaying?

532 回覆
5331 Like 2754 Dislike
笑鳩你小學雞又唔知咁咪問下你囉問完我都係諗住唔理講多句屌你老母等你又嬲返幾個鐘
你老母個狗閪係狗都入得
你攞人同你老母比
你咁撚自大既
咁鐘意講爛臭閪 你係見過你老母隻狗閪有幾爛先成日提
呢啲自己知就好啦 唔洗周街唱
你係講連登仔就即係講緊有上連登既人啦。你要笑啲柒頭講教養就好似我咁指住你黎笑。自己都係連登仔又話連登仔點點點
柒撚到
講句野都要問人要人批准
話你係乖定傻鳩好
點解你覺得你講屌你老母人地就會嬲
你估個個似你咁易嬲咩 痴線
明啦 真係明 又要扮到唔在意咁 就係似你嬲到要keep住loop同一句然後扮無嬲咁
冰鮮雞
好嬲好嬲。果然係因為比人屌老母個爛臭閪而爆氣講到而家都仲提緊你咁講搞到我好嬲啊咁你幾時入到
點解連登仔就唔可以笑其他連登仔做柒野先
同一個身份就唔可以笑鳩其他一樣身份做柒野既人?
你自己上面講緊 我覆返你叫我提
用你隻狗眼睇清楚上面你自己講緊啲咩啦
傻鳩問完你可以就一定要聽你講笑死,撚你唔得既咁你係好嬲句句覆我都要提返起屌返次補數。見到你都辛苦仲要扮唔嬲
咪叫你提住佢笑 單單打打成個女人咁
好嬲啊屌你老母
拿 講左兩個keyword啦
係咪開心到搖撚曬尾啊傻鳩
唔係啦 你之前啲cm次次都要加返句”屌你老母個爛臭閪”嬲到仲要jer 住同一句問人點解要加係呀同你講呀嬲咪岀聲囉 谷住谷住好辛苦
唔撚洗自嘲 你係真係嬲既都有目共睹
咁多連登仔學人講教養 逐個逐個comment覆佢笑佢?
我無你隻傻鳩咁得閒 應少一個comment都要吠到人地應
咁你明明覆緊我 又講乜春係啊話你啊
我無質疑過你唔係話緊我喎 你覆緊我架嘛
十足啲傻鳩咁 吠一聲都要人望撚住
你條尾都fing得幾大力啊
你覆緊個cm 咪笑緊人無教養囉。唔係既你覆黎把撚。
表示肯定呀柒頭。係呀話緊你係好撚柒既柒頭呀今次唔屌你老母廢事你又嬲
你知你隻癲狗啦
覆少一句都特登再吠多聲
驚撚左你隻癲狗嘛
你問我 我唔覆你 咪又比你吠
你碌鳩都嬲到發下發下。不過發得唔大力
我係笑人講教養呀
你做乜鳩啊
由頭到尾我都講緊我笑人講教養
你條狗尾Fing得太大力 打到自己嘴巴啦
表示肯定
咁你搖撚曬咁又表示啲咩
係咪表示開心 定表示想食狗餅
點解可以覆既野同quote既野完全唔撚關事 白卡佬
咪又係一鳩樣 事實就係你要單單打打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞