[多圖] 呀冰定kaying?

532 回覆
5331 Like 2754 Dislike
真係好撚嬲又打一大段嘢洩憤,唔知邊個撚緊邊個呢我唔會話連登仔點點點咪指撚住你黎屌囉我覆緊你梗係話你老母個爛臭閪啦你不如組織好啲先啦。你太嬲啦。同一句嘢要講咁多次。嬲刀
明啦明啦 你好嬲嘛。你嬲我屌你老母個爛臭閪嬲到要講幾次嘛。唔好咁唔開心啦臭閪仔
咁你答得未?驚自認自己惱羞打一大篇嘢好撚柒?
真係好撚慘。小學雞招數都岀埋黎。話你扮唔care就話我自嘲。洗唔洗我反彈無回頭
嬲到又要覆幾次
點大段都唔似你個段係啊話你啊屌你老母個爛臭閪咁大段啦
你覆緊我梗係話緊我啦
你無啦啦講乜係啊話緊你啊
我有話你唔係話緊我咩 無啦啦講乜鳩係啊話緊你啊
你吠緊啲咩啊
我驚你又無啦啦吠我覆少左
驚你隻傻鳩唔開心
覆漏都唔撚得

痴線
真係成傻癲狗咁 應少一句都唔得
你吠多幾聲黎聽下 比hand hand我咪獎你囉
你開心既你咪做囉
唔洗要我批准我唔係真係你主人
我唔會比狗餅你食
你咁嬲夾夾埋埋都唔止啦表示肯定唔撚得?驚你柒撚懵懵食甜筒唔撚知,咁我咪明確咁話你知我係要屌你老母囉 吹咩?
覆少左都係覆一次就夠。唔洗覆幾次。嬲咪認囉
柒撚懵懵食甜筒
咩年代啊屌你
打出黎唔覺柒架咩
柒撚懵懵食甜筒癡撚線
我提你要提我嘛
陣間又話我唔應
你知你啲癲狗架啦
仲係唔肯答。spin夠未?我依家係問你邊個柒頭一開始就好惱羞好嬲要打一大段嘢反駁白卡佬都算係人呀 無理由睇唔明。答啦柒頭
嬲咪嬲囉 唔洗咁多藉口喎 你呢啲就真係好笑啦
笑左你聽得明又係咩年代扮撚晒嘢 屌你老母又咁嬲講下其他無咁aggressive既又唔鍾意
其實本身都有啲似樣
笑鳩連登仔做某一樣野 而自己係無做
點解係笑緊自己

見到啲連登仔學人講教養就覺得好笑啫

唔識照下鏡

你都係連登仔 你都係學緊人講教養

覺得件事好笑就等於講教養?
呢個位係咪要笑你自嘲次次柒撚左就9up
聽得明 但唔會講出口架嘛
Kai子夠係人都聽得明 但已經唔會再有人講架嘛
咁撚老土
你講出黎唔覺柒架咩
笑鳩連登仔 自己係連登仔 但唔係笑緊自己
咁要點答你
又係你問我洗唔洗
同你講唔洗成隻狗咁要我批准 你又唔高興
笑鳩人做某個行為 但自己無做 點解係笑鳩自己
又唔係笑連登仔本身呢個身份
形容得你夠貼切就難啲柒就好似屌你老母個爛臭閪咁。我極度懷疑你老母真係比其他屌過先咁嬲
你鐘意啦 氹你隻傻狗開心咪得囉
反正唔洗比狗餅
好嬲好嬲啊
你係咪好開心啊癡撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞