[多圖] 呀冰定kaying?

532 回覆
5331 Like 2754 Dislike
冇話一定要係靚唔可以係講其他嘢?
https://youtu.be/kEEwN4MFRKs

Kaying 係唔錯 但無文化真係搞唔掂 條片44:01 Santis 叫佢elaborate 佢都唔知點解
但起碼佢都虛心問我又覺得冇乜野
狗眼看人低
照你咁講 鬼佬最有文化啦
警告你地唔好再玩阿冰變樣,我冰世一
笑你唔識英文就狗眼看人低 都幾坡璃心喎 關鬼佬咩事 中六之後唔讀書 比人睇唔起好正常喎
屌 咪又係狗眼看人低 on9
你喜啦 你應該差唔多咁垃圾
大家咁話啦
講野又無point 玩駁嘴咩 無讀書連醜字都唔識寫 kaying 死狗公 唔讀書柒埋出嚟 都有打手
簡阿冰
嘉盈成日係條live到暗地讚自己
或者唔關佢事 但佢都要兜個圈講自己係點點點
咪話左你都係連登仔 又笑埋自己一份
啊冰個樣好似我啊媽。。。。
塊面化到

圖定老母?
呀冰成個大軍咁嘅樣邊到靚阿
Kaying 呢dMK妹
靠露同把爛聲
一講野就知冇文化
早幾年旺中一層幾十個
咩番號?
仲要問返人轉頭果時
讀錯埋 人地elaborate
佢就問人 elaboring 係乜野
好心喇 讀多幾年書 學多幾樣野先喇
咁樣只係一個花瓶
捱唔得耐 走唔得遠

唔好成日得個扮字
又話睇書 又話分析黑洞世界之類既嘢
笑連登仔 同笑連登仔做某樣野 係兩件事
而笑連登仔做某件事 唔代表身為連登仔既我都做緊

你中學個時 比你同學笑你寫字樣衰
你同學因為同你一間中學 所以佢寫字都樣衰?

你智商有無80
係要衝出黎柒 攔都攔唔住
縮返你老母閪到啦
柒撚到咁 點做人呀
你身為連登仔笑連登仔唔係笑緊自己咁撚on9既logic都諗得岀,唔撚洗check都知係白卡佬
你啲咁既柒頭連登仔不如收一收皮先,係啊話你啊屌你老母個爛臭閪
同學笑你寫字樣衰會唔會話xxx中學啲人寫字好樣衰?會咪同你條柒頭做緊既嘢一鳩樣囉。要笑你寫字樣衰就梗係指撚住你個傻閪濕鳩鼻黎笑啦,而唔係笑自己身為一分子既群體
諗住笑人笑鳩埋自己,類比類得你咁撚柒不如含陣撚先啦。你連自己嗡乜鳩都唔撚知陣白卡味岀撚晒黎
學人講教養on9仔好撚嬲啊
哇 嬲撚到你隻傻鳩
係啊話你啊屌你老母個爛臭閪

嬲到 你今晚會唔會嬲到訓唔著
好撚柒
笑連登仔做某樣野 唔係笑緊連登仔個身份喎
關笑埋自己一份咩事
你閱讀理解拎1?
係啊話你啊屌你老母個爛臭閪

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞