Steam儲Game唔玩 #17 黃金週特價今晚深夜1點開始

527 回覆
11 Like 5 Dislike
儲開steam game 既人跟本唔會諗住去儲其他平台game 更何況係epic 呢d大陸公司
今期月包出左
https://barter.vg/bundle/5473/

Cook, Serve, Delicious! 3?!
Darksiders Genesis
Family Man
Fury Unleashed
Hellpoint
Levelhead
Metro Exodus
Morkredd
Relicta
Retimed
Size Matters
Vane

有5個GAME評價都係100之內或者比100多少少
有冇人想收metro exdous game key?
有意pm出價
絕對認同,係早期隻world war z 係epic 獨佔我先玩過後,爆左機就剷晒
等最後果個星期先
可能有優惠
12蚊實際係原價
$12 usd/month係要commit成年都subscribe先有?
俄羅斯key 定係 阿根廷key
可以pause 的
個優惠成日都有, 唔洗理佢
12蚊即係原價
Loop hero 同monster train 一齊特價
今日仲要出bio 8
Btw 想問多樣
好似上個月送莎木3咁
Sega大部分key都鎖香港嘅
佢送嗰條係咪香港都用唔到?
你香港買
就可以比香港STEAM ACC用
如果唔同得佢通常會鎖區直接唔比KEY你

大多數外國區(例如美國, 歐洲)都可以比全球用
但係俄區, 有時南美都冇辦法比全球用有鎖區
亞洲區都可能有鎖區, 剩係可以比亞洲用
哩D野只有買KEY OR送人先要留意
有新BUNDLE
POST下先
https://barter.vg/bundle/5489/
上ptt 睇而家包年$12/月個plan好似冇得pause
直接取消囉
再下期睇睇有冇12$
冇就開新ACC (有機會BAM)

我自己玩法係
A卡用黎配CLASSIC PLAN帳號, KEEP住暫停留PLAN
B卡用緊上年12月訂嘅半年6蚊, 下個月到期(可以訂埋6月份)
之後我會直接取消B卡帳號D資訊(帳號唔再留B卡資料)
再睇睇C帳號有冇新優惠, C通常係未訂過嘅
有優惠就C帳號用B卡訂
冇就搵返A卡CLASSIC PLAN去接果個月月包

以前3個月9蚊都係用哩招
有著數拎著數
得1張卡就自己諗清楚
始終有BAM機會
月包會係11月黑色星期5 SALES可能有1年年包99美金
上年仲額外多自己1個月同送人1個月, 好似係
圍返7蚊1個月都算OK抵
有可能記錯
應該係12個月送人自己有1個月FREE
送比自己
夾埋13個月
同名唔同卡係咪唔會被ban?
你講信用卡個名?
HB應該剩係會認卡號
應該話大部份公司都係咁
我上r/gamedeals 話有
而且當你pause佢仲會offer $4 usd叫你unpause 好似係
係呀, 其實可以試下暫停先
話取消你優惠再取消個訂閱就得
冇咩所謂
反正12蚊就係原價冇野損失
係 我明啦
原來我一開始get錯咗第二個plan
想暫停係今個月停定下個月出之前停?
所以係你開包嗰下/月尾先扣數
俾完錢攞完game可以即停
到下個月如果有正bundle咪unpause
如無意外 應該係呢個
sub: 330256 Metro Exodus (WW)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞