Steam儲Game唔玩 #17 黃金週特價今晚深夜1點開始

527 回覆
11 Like 5 Dislike
尼爾自動人形

真sell 女game
Ps4版都無買
講起錯價,以前個個除咗期待快閃勁減,亦都期待工讀生價(part time仔入錯價)
而家得返sales day one頭幾粒鐘先有
DARK SOULS III DELUXE EDITION特價賣緊$125係咪好抵屌
緊係唔係啦...
當年有一大堆game bundle係無可能買到
valve bundle
Eidos Anthology
呢類steam先有既bundle
有幾多個會捨得買
Europa Universalis IV
Crusader Kings II
Euro Truck Simulator 2
呢d買都買到窮
以前晚晚都等到1點轉flash 睇埋先訓
dark souls 2 都未試過80% off
可以參考下
https://twitter.com/SteamDB/status/1407671763413184512

Steam增加誇區限制
三個月內只能轉區一次
valve bundle
Eidos Anthology
哩兩個BUNDLE折扣率其他比得上甚至超過BUNDLE網賣果D
兩個我都有買

如果剩係計儲GAME
Europa Universalis IV
Crusader Kings II
Euro Truck Simulator 2
哩D都還好
有入包剩買本體KEY
買DLC就係儲GAME又玩啦
以前兩星期
宜家加到3個月
係咪準備開始summer sale?
凌晨一點開波 實死ser 聽朝起身再睇啦
"OFF WITH YOUR HEAD" BUNDLE
買唔買好
個特價去到summer sale 前
依家仲有冇類似街機三個戰記的闖關Game
入晒錢等開波
差唔多時間
宜家我開新POST
各位等陣
https://lihkg.com/thread/2589546/page/1
新POST已開
仲過個半鍾
返去打機先
而家先500幾
夏日SALES, 會爆POST
連登冇得改標題
有得改我都唔想開新
而家合係咪有多啲exp?

利申steam新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞