[ I/A ] 無職轉生~變成遊戲也拿出真本事~ (3) 課game人士見字請轉課動畫BD

921 回覆
0 Like 6 Dislike
應該係睇個pool邊隻限定就送邊隻
雖然個垃圾無償pool冇up
但係都唔會咁撚仆街送啲普通5星掛
去到130抽先中第1隻eris
加埋先得2隻5星
送果3萬加埋自己有成5萬幾石 終於突破到eris 伏撚到
好有可能
岩岩試左200抽 LAST果抽連出2隻eris 應該保底一隻
勇者
突然覺得隻game好玩咗
wa,突然走出黎道歉既
50抽終於中老母
我直接比左1星算
有無人ACC唔玩 見炎上想接手
一部報酬については設定が高過ぎるというご意見を多数いただいております。

邊條傻鳩會投訴報酬過高
你都on9 呃邊個
加多個
每次賣野最多賣10個
on撚9
除左炎上
佢應該睇到 連去server既流量係熔斷式咁跌 所以即跪
應該係換嘅獎勵要求嘅coin太多
by google translate
如果話隻驚開左一年半載
玩家game錢爆9,999,999 或者素材爆999就見得多
但第一個活動 兌換要求 爆到連顯示都唔夠位
真係第一次見
盤點垃圾game on9設計 =to be fixed

1.主畫面人物跟關卡隊長 冇得固定

2.界限突破續級上 冇得一次五突

3.迷宮獎勵on9點擊

4.肥料角色裝備乜9都用同一個背包

5.睇完片頭先有得skip同auto

6.介面都show唔曬的兌換量數字100,000,00

7.Reword

8.低清動畫

9.組隊冇得睇其他mode嘅隊伍係最on9嘅設計

10.強化完一定會lag(我好似冇

11.課金年齡確認揀錯冇得改 不過應該係好事嚟

12.純藍色"魔力" 圓圈 真係好樣衰 (邊個?

13.2021年冇得揀目標打怪

14.狗也不屌login bonus 一星肥料

15.每次賣野最多賣10個 on撚9

16.冇自動週回/掃蕩
我都呆咗
本身第一個活動已經冇乜野玩
依家更加趕客
屌,係我搞錯
我mix左入初回報酬果段
3星經驗都唔想換
想講食3星上50食到on9都未食完
冇屌錯喎,初回報酬都係類似原因
直近の予定しているイベント情報
・黒狼の牙のメンバーが活躍するイベント
・デッドエンドメンバーが活躍するイベント

黑狼同dead end仲敢唔敢玩冇up pool
呢個年代 仲玩緊有原作既農場驚都係為老婆既人為主啦
冇咩玩 慢慢農 可能有啲人係唔太介意

但唔等於 兌換 同伏pool到咁過份都要玩落去
比佢當乞兒咁施捨登入獎 已經同無 無分別
係日任拎石同儲水
我留石等下個pool算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞