[ I/A ] 無職轉生~變成遊戲也拿出真本事~ (3) 課game人士見字請轉課動畫BD

921 回覆
0 Like 6 Dislike
又派石

唔反了
91位 500石
4星劍神保羅lv70 + 防buff vs 北神泳裝瑞傑爾德lv70 冇buff
普攻互打冇暴擊都係瑞傑爾德高傷D
說好的剋屬呢
瑞傑爾德2000攻 1380防
保羅1550攻 1030防
瑞傑爾德高防D,所以剋屬冇咁傷?
屌唔係喎
我保羅打瑞傑爾德2xx 瑞傑爾德打我就3xx
到我瑞傑爾德打保羅就1xx 保羅打我就6xx
真係公平咩

都唔計個AI成日一開場就集中打死我一隻
對面永遠打淨幾十血就放生比佢回血
冇剋屬冇buff普攻都成日暴擊打5-600傷
點撚樣玩
我地有絕技Rage Quit Save load唔驚
好冇癮 次次都係咁
就算打死對面3個
對面冇buff都可以瘋狂暴擊
完全無視剋屬一下一件
對面仲可以同一隻角普攻開技再接第二round普攻
我就企起度唔知做乜嘢

到我死淨隻瑞傑爾德
佢就唔知點解普攻打劍神都可以5-6百傷
完全唔知佢所謂剋屬係點計

人地劍神保羅開大打瑞傑爾德可以爆到4千傷
仲要對面隻保羅係lv50 我滿等就打得幾百傷
我而家都係入場再直接撤退
費時嘥時間睇個on9 AI完美counter所有角
50抽出2隻上幾次pool既5星 屌你牙
每日hea下
hea到跌左出top100
101得300石
千幾求其hea
得個少少石
勤力啲Rage quit同清quota
競技場保頭300算

最尾一禮拜活動,隨緣top100啦,唔想無晒回體
All in 70抽 中晒兩隻
仲有150枝回體 可以繼續keep top100
rage quit X
彈apps O
明明我只係想r下怪攞報酬
法國糞營運呢排連10抽有償都唔放過
營運自己都Eris>神>>>>>>>>希露菲啦
唔係嘅
跟動畫進度點都係推Eris
神間唔中都有提起佢
希露菲應該完埋下半部都仲係消失就唔好提
連續抽到幾個排6-800嘅人
全部都放火老母加一隻50lv 其他放1lv
係想互刷定點

不過有強大嘅AI支援 我都要係咁意死返一兩隻嚟平衡返戰力
火老母又真係幾好用
對住風屬大婆都唔會一下死
發覺電腦
有風加水大婆已經破唔到佢防成日打啲鳩人
早兩轉有場見到17定18xxx冇睇就入咗場,水大婆火老母水神阿嫲,我仲要兩隻劍神磨咗兩三個字
岩岩見到頭100位有隊使魔隊+水神+火老母
3隻使魔搶住黎打我一隻都幾係野
電腦嘅被動係追住一隻嚟打
瘋狂暴擊係普攻
殘血被無法指定係一技
無視屬性一刀一件係奧義
武器加攻加防加回血

你以為自己同玩家競技緊
其實係同營運競技緊
發覺班人放棄了
我成日無玩PK場都Keep到top 300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞