[ I/A ] 無職轉生~變成遊戲也拿出真本事~ (3) 課game人士見字請轉課動畫BD

921 回覆
0 Like 6 Dislike
好多留言都係打一大堆字嚟屌鳩營運
[quote][quote][quote][quote]盤點垃圾game on9設計

1.主畫面人物跟關卡隊長 冇得固定

2.界限突破續級上 冇得一次五突

3.迷宮獎勵on9點擊

4.肥料角色裝備乜9都用同一個背包

5.睇完片頭先有得skip同auto

6.介面都show唔曬的兌換量數字100,000,00

7.Reword

8.低清動畫

9.組隊冇得睇其他mode嘅隊伍係最on9嘅設計

10.強化完一定會lag(我好似冇

11.課金年齡確認揀錯冇得改 不過應該係好事嚟

12.純藍色"魔力" 圓圈 真係好樣衰 (邊個?

13.2021年冇得揀目標打怪

繼續數臭佢
盤點垃圾game on9設計

1.主畫面人物跟關卡隊長 冇得固定

2.界限突破續級上 冇得一次五突

3.迷宮獎勵on9點擊

4.肥料角色裝備乜9都用同一個背包

5.睇完片頭先有得skip同auto

6.介面都show唔曬的兌換量數字100,000,00

7.Reword

8.低清動畫

9.組隊冇得睇其他mode嘅隊伍係最on9嘅設計

10.強化完一定會lag(我好似冇

11.課金年齡確認揀錯冇得改 不過應該係好事嚟

12.純藍色"魔力" 圓圈 真係好樣衰 (邊個?

13.2021年冇得揀目標打怪

14.狗也不屌login bonus
繼續數臭佢
第14點應該標明
登入獎有幾日係 最低星強化
新手開驚打主線第一關 都豐富過登入獎勵
道歉了 送3萬石
E
想做多兩個月
送3萬石
唔知救唔救得返走嘅人

但其實營運on9都係事實
睇event設定 都係捱唔到耐

笑撚咗
到底係有人玩嘢打多個0
定係專登試玩家底線
果3萬石就係比你爆體換野 不過爆完都換唔滿
希望唔算太遲啦
想挨到七月
仲期待緊會唔會下個月執
睇嚟可以捱多幾個月
假如有人已經換左咁點搞
唔明點解一早唔聽人意見強行上咁高嘅兌換分數
你肯爆哂3萬石實 換得滿
但抵唔抵就

我就寧願
遲下將3萬石all in落下個event抽野算

宜家已經變花生game
純粹login in清任 關game
琴日twitter已經燒燒地啦 只係人少唔覺姐
google play之前睇好似3.9分
個活動一出跌到落得3分
有無人知200抽保底係咪隨機定指定
琴日已經比佢昆咗抽到140抽
唔知已經少咗幾多玩家
有啲人冇save低引繼碼直接del
嗰啲應該唔會再down返嚟玩
走左就唔好拎轉頭

唔通真係搏佢3萬石 重新肝過 再比人湯多次咩?

食花生就唔同講法
果3萬都抵唔返原本通關比人削左果啲石
其實一開始邊個諗1000萬出嚟
炒撚咗條友啦 連咁簡單嘅數都唔識計
好有可能係個大佬話不如set到1000萬
跟住班細嘅明知死硬都唔敢出聲
如果唔係我真係唔明點解會夠膽set到咁高
200抽邊個pool都係直接送該pool指定角
明有人玩野掛
好明顯全部野都多咗個0
少個0成件事合理好多
本身少個0唔爆石都已經換唔哂
多個0直頭係痴線
隨機定自選
自選我就井埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞