[ I/A ] 無職轉生~變成遊戲也拿出真本事~ (3) 課game人士見字請轉課動畫BD

921 回覆
0 Like 6 Dislike
祝祭->黑狼->deadend->魅惑->疑惑->祝祭
每年loop4轉以後唔使出新ev
一年後

限時活動:復刻!復刻復刻春之祝祭
抽蛋有十幾隻換皮唔換技嘅活動角
課金就有.01%機會中 唔課就得0.005%
就算活動專武升滿十幾把都要繼續換

不過首先要捱到一年
咁快復刻準備收檔
頂到十月已經完成任務啦
有鬼用咩
最好睇係中期
出唔到第三、四季真係玩完
當初呢個活動一出即炎上
就知隻望game搵錢係失敗ga la,keep話題姐

搵錢諗第二條橋啦
我而家先睇到原來加咗2隻角
係咪又有柒嘢

段聲明講乜鳩
https://mushokutensei-game.jp/information/210827-hgh23dd/?from=ingame
係咪呢篇?
講之後既打算姐
1. 保羅篇會追加3篇故事
2. 出新迷宮
3. 九月會有新活動
4. 9月27營運半年仲未執柒 多謝大家
個重要通知係講嚟緊嘅更新
1. Original story: 老豆修行篇
2. 迷宮新lv: 深層
3. 9月會再公佈嘅大型活動
4. 9月尾半週年會送禮

2, 4都話有好吸引嘅獎勵
準備迎接動畫?
應該係玩咗半年除咗event同鬪技場都冇乜咩大更新
係時候出啲新嘢掉啲獎勵嚟留住班玩家

而家每日event都係刷刷刷 然後重複做日任
基本上所有戰鬥都係掛機等電腦打
真係好撚悶

有合作
Explosion
和真偷御神體

有冇仲玩緊嘅解釋下呢隊有咩特別rank咁高
放晒主動技嚟都死咗lu

我都整到呢隊但真心無乜特別
應該係一隊打人另一隊比人打
呢個組合我4個北神+火老母次次都打得贏
有幾個都擺呢隊
明明真係柒ga wo靠佢拎分
新迷宮開咗一下
100分有4星肥好豐富呀屌你老母
我兩下300都係一粒4星肥
第一場打完尾關3隻就企咗喺度,第二場成功燒著咗隻boss燒到得返3千血都係on99企喺度等俾佢打死
新迷宮auto 2次都係得2x萬傷
一比人定住就可以等完場
唔知會唔會又比人屌

btw 500中咗專武
持續燒傷用邊隻解
好似得之前個活動隻土屬大婆可以解

【海辺の天使】

《奥義》真水治癒術(アクアヒーリング)
味方全体の体力を20%回復
火傷状態を回復
仲未過到兩日都on99睇住俾佢打死

劍王 春祭艾莉絲加老師 北神莉莉婭. 劍王

莉莉婭中得兩隻冇升到仲係玩緊極限運game
第4關打唔入狀態就完嗰陣開定神個細技入第5關,一入就開小火龍大細技之後再搏神唔痹開到大技
琴日兩場開唔到神大技都有一次29x,可能要試下開埋小火龍記憶先入第5關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞