【劇透討論】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 12卷

359 回覆
6 Like 2 Dislike
春姬係公廁
春雞係處女黎

岩岩睇到第七本,話服待好多個大爺訓岩岩睇到果到

既然你睇緊廢事劇透 你繼續睇
春姬係公廁
春雞係處女黎

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊
春姬係公廁
春雞係處女黎

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊

我都覺
春姬係公廁
春雞係處女黎

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊

我都覺

呢個真,沒乜必要係格硬係處女.
春姬係公廁
春雞係處女黎

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊

我都覺

怕左會冇人氣~毒撚的恐怖
春姬係公廁
春雞係處女黎

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊

我都覺

就下D毒撚嘛

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊

我都覺

就下D毒撚嘛

其實作者成日話貝爾似兔仔

我想講兔仔其實好咸濕 同狗公差唔多 ,

都會un d 公仔射到成公仔都係精

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊

我都覺

就下D毒撚嘛

想講好耐 春姬個樣同小說描述好不符

明明只係個少女但個樣成個25,26歲既女人咁

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊

我都覺

就下D毒撚嘛

唔講咸濕
我幾鐘意作者 成日用第3人稱描述 貝爾既生活小事/性格
成日都話佢好似兔仔咁 驚驚青青咁跳走 好可愛

BTW 春姬明明可以畫做蘿莉但偏偏成個30歲咁
我心目中既春姬係 其他異世界作品 D貓耳狗耳蘿莉黎架嘛
第六卷 睇完真心好睇 第二季動畫幾時出

呢個白痴位
又要做雞又要立貞節牌坊

我都覺

就下D毒撚嘛

唔講咸濕
我幾鐘意作者 成日用第3人稱描述 貝爾既生活小事/性格
成日都話佢好似兔仔咁 驚驚青青咁跳走 好可愛

BTW 春姬明明可以畫做蘿莉但偏偏成個30歲咁
我心目中既春姬係 其他異世界作品 D貓耳狗耳蘿莉黎架嘛

最大問題係8-11 卷都冇春姬新插圖...

佢畫張 女僕裝時既春雞既可能又唔同feel
有漢化未 依幾日等到就死

貼吧有臨時翻譯君開post

岩岩翻完試讀

本身翻譯個位大神仲肝緊fgo要等多排(佢翻得好d)

岩岩翻完試讀

預7月頭就差唔多😒

岩岩翻完試讀

預7月頭就差唔多😒

是但啦 13卷10月先出 唔係咁急

最想睇既神會都有人翻左
終於睇完 又要等13卷了
下卷到琉
終於睇完 又要等13卷了
下卷到琉

6月中有劍姬9卷

可以期待下有咩情報
劍姬睇到五卷覺得悶無追落去
有排覺得作者寫外傳寫到上曬腦放棄正傳
正傳岩岩出果時追到去戰爭遊戲果本 之後冇動力再追
男主個故事係唔錯 但性格個type真係唔太中意
明明成熟啲 man啲 一年後bin鳩隻狼人c係好型既事 但一望到佢個樣同佢個性格

試下追返最新個幾集 你會改觀哂

龍女條線太好睇

第11卷係真係寫得好
本來我覺得呢套最多叫良作
第11卷係第一次令我覺得正到打冷震
其實兔仔既潛在能力真係想知點計
一開始係心身唔合一既情況下平均能力有LV4 中堅水平以上 速度上級水平
一開始係心身唔合一既情況下平均能力有LV4 中堅水平以上 速度上級水平

尾段合一左會有LV5水平

尾段合一左會有LV5水平

情況咪同大部分人岩岩升lv個陣一樣

需要段時間適應岩岩昇華左既身體

只係兔仔佢地一開始清得太快未黎得切適應

要到後段先搞掂
正傳岩岩出果時追到去戰爭遊戲果本 之後冇動力再追
男主個故事係唔錯 但性格個type真係唔太中意
明明成熟啲 man啲 一年後bin鳩隻狼人c係好型既事 但一望到佢個樣同佢個性格

試下追返最新個幾集 你會改觀哂

龍女條線太好睇

第11卷係真係寫得好
本來我覺得呢套最多叫良作
第11卷係第一次令我覺得正到打冷震

龍女同貝爾既感情

同埋黑牛個場 一路聽返動畫打牛個首bgm 瘋狂起雞皮
岩岩扮工睇埋第11卷
明明上卷d能力好似都仲係3lv頭
11卷最後已經去到3lv尾
快到痴左線
岩岩扮工睇埋第11卷
明明上卷d能力好似都仲係3lv頭
11卷最後已經去到3lv尾
快到痴左線

因為 打完劍姬 , update 左能力

同石龍打左陣 之後再去打牛

個exp 應該多到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞