【劇透討論】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 12卷

359 回覆
6 Like 2 Dislike
插圖。

差唔多啦
戰爭遊戲之後卡lv3卡到12卷
佢太快追到華曼某某就唔好睇

如果lv4有招好好睇睇既技分分鐘已經夠艾絲打

可惜學埋d咁雞肋既

兔仔同華倫某某嘅基本能力應該仲有一段距離
加上華倫某某啲技都幾勁
又有勁裝
有勁技嘅兔仔應該仲未可以打得贏佢

兔仔: 累積左3次 SS SSS

劍姬: 累積左5次 B A S

計算方式係純加法既話真係差唔多喎

話時話唔知點解差1lv已經差勁遠7lv個牛人完全屌打黑牛但艾絲剩係斬到一隻手 但之後反而比黑牛壓住打

野豬人先啱sor

本傳設定有寫 3同4LV已經係天差地別 更加唔好講6同7

艾絲只係6LV前段夠打至奇 斬手個下靠偷襲only

我覺得應該當果到2個buff咁計
一個係能力值加成,貝爾d SS SSS係呢方面應該追到艾絲
另一個係升華就會自動觸發嘅固定buff,任何人升華都會得到固定值嘅能力上升效果
貝爾仲輸艾絲2次升華,應該仲未追到,不過如果加埋春姫就真係難估啦

Btw,呢個設定真係救左莉莉
佢d能力值低到咁嘅樣,再點講落中下層都係送死
但係只要升華做lv2即刻解決晒個問題
得佢一個4lv其他全部lv1, 2
跟本就唔可能再落低層
我驚佢講講下變到好少落地下城喎
得佢一個4lv其他全部lv1, 2
跟本就唔可能再落低層
我驚佢講講下變到好少落地下城喎

今集咪落地下城遠征
她想睇多d 主角同劍雞bb 既互動
超鐘意9 至11 講貝妮同貝爾
2個好似父女咁 貝爾為左貝妮同全世界為敵
一睇到貝妮為左貝爾 願意折斷自己既翼同爪
自從有左昇華已經開始無咁好睇啦
完全就係主角開掛
得佢一個開無雙
借左人地派果條女又唔洗還

到依家得佢1個Lv4
其他全部1,2
愈黎愈唔平衡
點寫落去?
完全就係主角開掛
得佢一個開無雙

到依家得佢1個Lv4
其他全部1,2
愈黎愈唔平衡
點寫落去?

唔係唔洗還 ,

係轉派中間要隔一段時間 ,

好似坐移民監咁樣 ...

你到底有冇睇之後果d ,

主角俾人屈到仆晒街 ...

仲有 其他lv1,2 但春雞有能力幫佢地上lv3 ,
完全就係主角開掛
得佢一個開無雙

到依家得佢1個Lv4
其他全部1,2
愈黎愈唔平衡
點寫落去?

唔係唔洗還 ,

巴打都係返去睇刀劍神域

睇下桐加點食女算啦
神會個陣貝爾d候選稱號真係好盞鬼

芙蕾雅:美神的伴侶
洛基:小丑的玩具
其他的:
魔崙白兔【マロンクリーム】(https://www.sanrio.co.jp/character/marroncream/
祝婚兔嫁【ウェディング.ぺル】(wedding.貝爾)
真兔吉【ピョンきち.トゥルー】(pyonkichi.true)
兔凜【ミミりん】
總受【ALL OKAY】

其他的:
魔崙白兔【マロンクリーム】(https://www.sanrio.co.jp/character/marroncream/
真兔吉【ピョンきち.トゥルー】(pyonkichi.true)
兔凜【ミミりん】

ALL OKAY

其他的:
兔凜【ミミりん】

ALL OKAY

兩個幾時反面
完全就係主角開掛
得佢一個開無雙

到依家得佢1個Lv4
其他全部1,2
愈黎愈唔平衡
點寫落去?

唔係唔洗還 ,

萬寶鎚好似一次只係升到一個人一個lv,冇想像中咁屈

其他的:
兔凜【ミミりん】

ALL OKAY

兩個幾時反面

成日覺得芙蕾雅同洛基打洛基輸硬

其他的:
兔凜【ミミりん】

ALL OKAY

兩個幾時反面

輸撚緊啦

芙蕾雅 1個lv7 3個lv6 4個lv5

洛基 7個lv6

奧塔一個打3,4個都得 剩低3個圍毆夠做

其他的:
兔凜【ミミりん】

ALL OKAY

兩個幾時反面

輸撚緊啦

芙蕾雅 1個lv7 3個lv6 4個lv5

洛基 7個lv6

奧塔一個打3,4個都得 剩低3個圍毆夠做

計漏左 芙蕾雅個邊仲有一個退隱左既LV6前團長

洛基等俾人吊打
完全就係主角開掛
得佢一個開無雙

到依家得佢1個Lv4
其他全部1,2
愈黎愈唔平衡
點寫落去?

唔係唔洗還 ,

10分鐘 CD , 一次效果有15分鐘
希望有人會一出就翻譯
希望有人會一出就翻譯

呢本輕國固定有人翻譯
招鬥牛
遲下係咪要打埋天之公牛
完全就係主角開掛
得佢一個開無雙

到依家得佢1個Lv4
其他全部1,2
愈黎愈唔平衡
點寫落去?

唔係唔洗還 ,

其實有無諗過春姫同莉莉升華果陣
佢地招魔法正路會強化
春姫單人buff變多人buff
莉莉變樓層boss或者變龍女
根本佢地兩個升華之後,要幾屈有幾屈

成個眷族得命無逆天技能
完全就係主角開掛
得佢一個開無雙

到依家得佢1個Lv4
其他全部1,2
愈黎愈唔平衡
點寫落去?

唔係唔洗還 ,

佢地招魔法正路會強化

成個眷族得命無逆天技能

幾個固定團友都幾特別 次次都比佢寫到無左1個技能就唔成事
外援命唔洗特技 好快番歸
完全就係主角開掛
得佢一個開無雙

到依家得佢1個Lv4
其他全部1,2
愈黎愈唔平衡
點寫落去?

唔係唔洗還 ,

佢地招魔法正路會強化

成個眷族得命無逆天技能

幾個固定團友都幾特別 次次都比佢寫到無左1個技能就唔成事
外援命唔洗特技 好快番歸

命D技真係好撚流

一招廢 一招長文詠唱仲要細範圍
係劍姬post貼左順手貼埋呢邊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞