【劇透討論】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 12卷

359 回覆
6 Like 2 Dislike
莉莉無可能升級咁濟
佢本身就係廢

Lv 1 第8卷 力量:I 81 耐久:H 124 靈巧 : G 236 敏捷:F 388 魔力 : E 404

已經過左4卷應該有機會升既

最屎係小人族,不過再唔升就好難再落下層(不過就算lv2都唔好得去邊)
所以lv4既琉遲早都要入隊
莉莉無可能升級咁濟
佢本身就係廢

Lv 1 第8卷 力量:I 81 耐久:H 124 靈巧 : G 236 敏捷:F 388 魔力 : E 404

最屎係小人族,不過再唔升就好難再落下層(不過就算lv2都唔好得去邊)
後衛黎
拎埋魔劍未驚過
人地遠征帶左班垃圾鍛煉師咪一樣咁落深層
比較關心有乜新女多d
莉莉無可能升級咁濟
佢本身就係廢

後衛黎
拎埋魔劍未驚過

都唔算垃圾 成班都係高級冒險者

仲有個lv5既椿跟埋芬恩佢地落59層

莉莉咁既樣落到深層對戰鬥無幫助

一定要升lv2學下d獨特技先得

btw 講起小人族 設定上最廢 實際一d都唔廢

芙蕾雅眷族有4個lv5 洛基有1個lv6
莉莉無可能升級咁濟
佢本身就係廢

跟班唔係執石就射魔劍 有腦就得啦😅
比較關心有乜新女多d

新女角
莉莉無可能升級咁濟
佢本身就係廢

後衛黎
拎埋魔劍未驚過

外傳講最勁個鍛煉師係lv5先一齊落未知樓層,其他鍛煉師同低lv好似冇跟落去
鳩用魔劍安全打法應該升唔到lv
春姬反而應該升lv頂埋奶位😡
莉莉無可能升級咁濟
佢本身就係廢

後衛黎
拎埋魔劍未驚過

外傳講最勁個鍛煉師係lv5先一齊落未知樓層,其他鍛煉師同低lv好似冇跟落去
鳩用魔劍安全打法應該升唔到lv
雞都執唔到既垃圾純粹搏走快2步
莉莉智力型後衛主打控場
有人無限魔劍製做輸出比班垃圾實際
莉莉無可能升級咁濟
佢本身就係廢

跟班唔係執石就射魔劍 有腦就得啦😅

太低lv跟唔到大隊,再叻都冇用
如果一大堆怪衝埋嚟冇氣冇速度,有頭腦都係拖油瓶
我唔係歧視莉莉低lv,係覺得如果冇高lv隊友幫手作者好難再作落去探索再落啲既層數
岩岩睇到第9卷
隻龍女點?
岩岩睇到第9卷
隻龍女點?

事件完滿解決 跟大隊返左落地下城
我唔係歧視莉莉低lv,係覺得如果冇高lv隊友幫手作者好難再作落去探索再落啲既層數

成個眷族得團長lv4

其他lv1,2 都唔知點寫 就算琉加入都係有個斷層係度

成個眷族得團長lv4

可能寫完咗一個篇章n年後,其他隊友升晒級
成個眷族得團長lv4

可能寫完咗一個篇章n年後,其他隊友升晒級
駛乜咁煩
送多個外掛比主角
同行一樣升級升得快
再送多個掛比狐女由單體變全體升LV咁就搞掂
突然諗起外傳伊絲塔同暗派閥收埋左隻變種怪叫天之牧牛 拎黎打芙蕾雅d人

可能之後要男主單挑救場都未定
原來Lv.4啦已經

差唔多啦
戰爭遊戲之後卡lv3卡到12卷
佢太快追到華曼某某就唔好睇

如果lv4有招好好睇睇既技分分鐘已經夠艾絲打

可惜學埋d咁雞肋既

兔仔同華倫某某嘅基本能力應該仲有一段距離
加上華倫某某啲技都幾勁
又有勁裝
有勁技嘅兔仔應該仲未可以打得贏佢
原來Lv.4啦已經

差唔多啦

可惜學埋d咁雞肋既

加上華倫某某啲技都幾勁
又有勁裝

兔仔: 累積左3次 SS SSS

劍姬: 累積左5次 B A S

計算方式係純加法既話真係差唔多喎
原來Lv.4啦已經

差唔多啦

可惜學埋d咁雞肋既

加上華倫某某啲技都幾勁
又有勁裝

兔仔: 累積左3次 SS SSS

劍姬: 累積左5次 B A S

計算方式係純加法既話真係差唔多喎

話時話唔知點解差1lv已經差勁遠7lv個牛人完全屌打黑牛但艾絲剩係斬到一隻手 但之後反而比黑牛壓住打

野豬人先啱sor

本傳設定有寫 3同4LV已經係天差地別 更加唔好講6同7

艾絲只係6LV前段夠打至奇 斬手個下靠偷襲only
漫畫一直冇更新 係漫畫冇出定係點

漢化組唔接/翻得慢

日版外傳已經做到70幾話

本傳唔知

漢化組唔接/翻得慢

日版外傳已經做到70幾話

本傳唔知

diu 劍姬漫畫漢化去到25就停左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞