【劇透討論】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 12卷

359 回覆
6 Like 2 Dislike
命應該就升LV學技掛?
命應該就升LV學技掛?
下世,半年前升左,正常都等返1,2年
佢就係無本事同主角一樣升級先要跟武神學招buff
命應該就升LV學技掛?

已經成班lv2勁過人地lv3
兔仔吊起隻強化種黎打
兔仔吊起隻強化種黎打

過多幾集隻強化種應該變異端兒重生,加入貝爾後宮
命應該就升LV學技掛?

人地啲魔劍最多得一把 仲要係劣化版要黎保命
佢地可以自製 瘋狂射
命應該就升LV學技掛?

佢地可以自製 瘋狂射

仲要返勁過原版果把
貝爾終於唔洗換大劍先開英雄願望
命應該就升LV學技掛?

佢地可以自製 瘋狂射

亂射都算 把把都lv6威力仲成世界
命應該就升LV學技掛?

佢地可以自製 瘋狂射

命應該就升LV學技掛?

佢地可以自製 瘋狂射

其實成個族啲外掛好屈
但係睇落又冇乜反感
戰鬥一樣緊湊
希望之後呢個平衡唔會打破
Btw, 佢地瘋狂賣魔劍咪還到錢
命應該就升LV學技掛?

佢地可以自製 瘋狂射

其實成個族啲外掛好屈
但係睇落又冇乜反感
戰鬥一樣緊湊
希望之後呢個平衡唔會打破
Btw, 佢地瘋狂賣魔劍咪還到錢

講得出呢句證明你無認真睇書
地錯本傳10卷中文版8月出

【情報】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 (10) 限定版&普通版 8月 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=45499&snA=768
地錯本傳10卷中文版8月出

【情報】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 (10) 限定版&普通版 8月 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=45499&snA=768

中文版太慢
第13卷幾時出?
第13卷幾時出?

我估聖誕+-2個月
第13卷幾時出?

我估聖誕+-2個月

維基寫限定版10月15日 預12月先有得睇差唔多
13卷係寫10月出

唔好講埋d咁唔吉利既說話
13卷係寫10月出

不過講真,我寧願佢慢慢穩打穩陣咁寫
十二卷趕住交貨始終好似差緊d野咁,好流於表面,唔夠仔細
同埋話哂十三卷係第四部開端,最好緊係開好個靚頭,埋好d伏筆啦
係到問下有無巴打有第三集嘅限定版放
高收
13卷係寫10月出

同埋話哂十三卷係第四部開端,最好緊係開好個靚頭,埋好d伏筆啦

12卷搞成咁係有原因

嗰陣大森係想直接12卷入琉篇

但編輯要佢寫過渡卷 臨時趕出黎先出事

利申聽返黎
命其實係咪走硬返去小建度
12卷嗰隻「強化種」會唔會set得太勁
招噴種基本無解,中左就收左一半皮
仲要識引怪比主角群打,再食魔石
雖然「強化種」明顯係比貝爾show off
但其他團隊打實收硬皮... 主角威能太過over
12卷嗰隻「強化種」會唔會set得太勁
招噴種基本無解,中左就收左一半皮
仲要識引怪比主角群打,再食魔石
雖然「強化種」明顯係比貝爾show off
但其他團隊打實收硬皮... 主角威能太過over

強化種就係因為難搞先叫強化種

之前有講另一隻又係廿幾層既強化種殺左50幾人

最後要芙蕾雅眷族出手先掂
13卷係寫10月出

12卷搞成咁係有原因

嗰陣大森係想直接12卷入琉篇

但編輯要佢寫過渡卷 臨時趕出黎先出事

利申聽返黎

後記好似有寫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞