【劇透討論】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 12卷

359 回覆
6 Like 2 Dislike
呢本睇日文輕小說會唔是好多外來字 啲字勁難

外來字即係神同魔法既名果D?
外傳劍姬9出左試閱 呢本比較少人睇就唔另外開post

等緊情報

外傳其實都幾好睇
外傳其實都幾好睇

漫畫同小說
外傳其實都幾好睇

漫畫同小說

冇睇漫畫
外傳其實都幾好睇

漫畫同小說

冇睇漫畫

好似出出下停左

劍姬生肉好似keep住出到28 不過下集動畫都會過佢
外傳其實都幾好睇

漫畫同小說

冇睇漫畫

好似出出下停左

劍姬生肉好似keep住出到28 不過下集動畫都會過佢

生肉已經出到遠征58層
試閱網址 有人睇唔到我先UP D CAP圖上黎

http://r.binb.jp/epm/e1_51866_02062017104147/
唔知莉莉幾時先lv2
其實佢d偉業都好夠,好多時都係佢救番貝爾
好似第6卷,如果唔係佢貝爾就要字面意義上含撚
如果lv2 令到佢可以copy埋全部或部份能力
我諗佢會屈機到爆
唔知莉莉幾時先lv2
我諗佢會屈機到爆

妖精之環上位版
唔知莉莉幾時先lv2
我諗佢會屈機到爆

妖精之環上位版
個個都外掛比佢地打晒
佢同春姬應該一世lv1
打鐵佬最盡lv3先合理
唔知莉莉幾時先lv2
我諗佢會屈機到爆

妖精之環上位版
個個都外掛比佢地打晒
佢同春姬應該一世lv1
打鐵佬最盡lv3先合理

無外掛就唔叫主角群
唔知莉莉幾時先lv2
我諗佢會屈機到爆

妖精之環上位版
個個都外掛比佢地打晒
佢同春姬應該一世lv1
打鐵佬最盡lv3先合理

無外掛就唔叫主角群

打鐵又高LV 又有魔劍真係玩晒
唔知莉莉幾時先lv2
我諗佢會屈機到爆

妖精之環上位版
個個都外掛比佢地打晒
佢同春姬應該一世lv1
打鐵佬最盡lv3先合理

無外掛就唔叫主角群

克魯佐岩岩先lv2

主線完個陣佢都未lv3啦

反而春姬同莉莉真心大機會升

唔補返d戰力打暗派閥同深層個陣好蝕桌
唔知莉莉幾時先lv2
我諗佢會屈機到爆

妖精之環上位版
個個都外掛比佢地打晒
佢同春姬應該一世lv1
打鐵佬最盡lv3先合理

無外掛就唔叫主角群

克魯佐岩岩先lv2

其實主角lv5果時全隊升返1lv就差唔多
唔知莉莉幾時先lv2
我諗佢會屈機到爆

妖精之環上位版
個個都外掛比佢地打晒
佢同春姬應該一世lv1
打鐵佬最盡lv3先合理

無外掛就唔叫主角群

克魯佐岩岩先lv2

下卷好大機會要打暗派閥

唔升就黎唔切
啱啱睇完劍姬第八卷 伯特真係好型棍
正傳動畫已經最留意佢
希望佢黎緊繼續保持水準唔好比兔仔收佢皮 寫死佢真係寄刀片

妖精之環上位版
個個都外掛比佢地打晒
佢同春姬應該一世lv1
打鐵佬最盡lv3先合理

無外掛就唔叫主角群

克魯佐岩岩先lv2

下卷好大機會要打暗派閥

唔升就黎唔切
日本武神個班loser
成班日打夜打搏埋條命都唔及個做雞既升lv快

妖精之環上位版
個個都外掛比佢地打晒
佢同春姬應該一世lv1
打鐵佬最盡lv3先合理

無外掛就唔叫主角群

克魯佐岩岩先lv2

下卷好大機會要打暗派閥

唔升就黎唔切
日本武神個班loser
成班日打夜打搏埋條命都唔及個做雞既升lv快

如果計埋命都ok, Lv2有大範圍外掛重力魔法
睇到第8集外傳 ,

佢第7集斬傷芬恩 果條女講 ,

主神俾人送還之後冇左恩惠係地下城差d 死左 ,

第8集果班 amazon 戰鬥娼妓 個主神俾人送還之後

仲有恩惠
睇到第8集外傳 ,

仲有恩惠

換左第二個主神
睇到第8集外傳 ,

仲有恩惠

換左第二個主神

主神死左>背上恩惠仲係度只係暫時封印左>加入第二個眷族>可以正常用返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞