痴線佬東方昇去觀塘噴泉沖涼

675 回覆
3601 Like 31 Dislike
珍,抽下半億水拍條片寸下政府姐,你估真係好似d阿伯日日去沖咩,拎嗮架生擺明去沖涼,到最後俾保安趕條片完美啦,講到xg政府幾L無理浪費納稅人錢,做得幾好,又幾好笑

唯一擔心東方昇會唔會俾狗搞
個保安都係垃圾
真,咩病毒細菌都有,一個唔好彩分分鐘中水痘,反而拎沐浴露重乾淨啦
班細路老豆老母都未出聲
明明玩得咁開心阿嬸你真係折埋返屋企喇

乜嘢大人唔玩得細路得?邊到有牌有寫
東方昇真係無記台柱
我估會拉佢公眾地方行為不檢
會唔會你On9啲
東方昇衡量風險果方面一向做得好好
所以好鍾意睇佢
戴浴帽個下笑左,以爲睇緊逃學威龍。

如果唔洗戴口罩分分鐘帶埋牙刷去
你沖涼房會唔會跣親架
無人幫手屌鳩班屍狗
佢操多一陣啲線出晒嚟仲正
破壞公眾體統

在《普通法》下,作出任何下流、猥褻、冒犯、令人厭惡的行為,或進行有可能致使社會思想腐化、道德敗壞、有傷風化及破壞秩序的事,均屬犯罪。

控方必須證明至少兩人能目擊事發經過,而被告所犯之事亦必須在公眾人士確實有機會目睹的地方發生;這並不表示事發現場必定是公眾地方,只要該地點可讓公眾人士有機會目睹事發經過便可,例如面向公眾街道的露台,或面向公眾地方的私人房間,而當時房間大門沒有關上。

觸犯此罪行的最高刑罰為監禁7年及罰款。
大媽:啲細路 (佢個仔) 唔污糟加,你就污糟,嚟到係細路仔天地,唔好搶細路啲地方,去去去
係咪東方昇整到故障埋
用個屎腦諗下嘢
你講嗰啲方法又冇公德心之餘 又浪費地球資源
但東方昇唔去沖涼 啲水仍然係咁樣噴 重點係佢咁做有咩問題 邊條法例寫佢唔俾咁做
好慘
良心說話換黎大負評
完全唔覺得你有講錯
連登變左質
東方昇已玩壞,你大鑊啦
點解唔叫譚仔meko扮大媽沖涼
班看更聽到講野唔正仲敢趕你咩
咪執著負評啦
勿認真
點不檢?露械?
佢連口罩都戴埋 仲想佢點?
行去海濱個個都唔著衫跑步 公園阿伯有一半都唔著衫訓喺張櫈 咁係咪個個都行為不檢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞