痴線佬東方昇去觀塘噴泉沖涼

675 回覆
3601 Like 31 Dislike
其實100毛真係越做越cheap...
冇創意交老本.

咁搞好快執
你個名
昇哥好波
班撚樣話唔畀就唔畀?
邊位呀???
叫D老閪報警lo
on99
其實就係你呢類人懶醒,無寫就話做得,結果世界就係越嚟越低智,咩都覺得要寫先有條行為底線。
欣賞你個笑點咁低
大把人唔支持話唔希望自己變到同支那蝗做同一樣嘢
痴撚線
用雙種標準屌藍絲有乜問題?
睇你都係畫面唔靚個類人

okok, 你呢類人又會話雙重標準就會同藍絲無分別
fine, 當日懷念達叔已經見盡你呢類人啦

懷念達叔!遺忘手joke !
你破壞法治,搞到外國撤資又制裁香港先重點
你靜靜雞係心入面叫天滅中共關人撚事咩
你都識講自己係香港人
你搞到香港攬炒又對得住其他香港人?
點其他人點用
政府迫害香港人,你地有d人就可以反抗?
我完全覺得港共係仆街,但個個都有份用政府資源嫁bo

藍絲Logic 原來有一個pattern
笑撚死 d水力咁弱雞
身材好好
得罪講句 喺d細路女附近行好似變態佬
親,包埋既話另加二千五百萬
想問吓有乜咁cheap 點解係冇創意 講多少少啦 我都想知佢幾快執
支持東方昇真正玩得起既youtuber
唔抵得人哋有得除衫沖涼
我自己都不嬲唔支持
但經過咁多事, 我真係唔再期望要點樣點樣品格高尚
係香港你自命品格高尚咪又係俾人當狗咁恰俾人打
我真係寧願香港人識得同佢地鬥賴皮
冇權冇勢仲咁潔癖做人根本冇撚用
即係以某一樣野既區域嚟作稱呼?
即係舉個例
Potato 大陸稱為 土豆
Potato 香港稱為 薯仔
一講「土豆」 即刻知講緊大陸既Potato
香港既百佳既potato係大陸出產,所以你要買既話要講話買土豆?

Video 大陸稱為 視頻
Video 香港稱為 影片
大陸人upload咗video上YouTube,而你又睇緊所以要你講話睇緊視頻?

介入情侶關係嘅外人 大陸稱為 小三
介入情侶關係嘅外人 香港稱為 第三者
你同你條女分開係因為有個介入你地情侶關係嘅外人介入咗,而佢係大陸出生既女人,而你本身既女朋友被佢既朋友問起點解分手,你身個女朋友應該講話因為有小三介入囉?

咁其他家國家對每樣野既稱呼都唔同,當你係香港遇上某樣野係某個國家既野時,咁係咪要用返某個國家既term嚟作稱呼,而放棄本土既叫法?
即係以某一樣野既區域嚟作稱呼?
即係舉個例
Potato 大陸稱為 土豆
Potato 香港稱為 薯仔
一講「土豆」 即刻知講緊大陸既Potato
香港既百佳既potato係大陸出產,所以你要買既話要講話買土豆?

Video 大陸稱為 視頻
Video 香港稱為 影片
大陸人upload咗video上YouTube,而你又睇緊所以要你講話睇緊視頻?

介入情侶關係嘅外人 大陸稱為 小三
介入情侶關係嘅外人 香港稱為 第三者
你同你條女分開係因為有個介入你地情侶關係嘅外人介入咗,而佢係大陸出生既女人,而你本身既女朋友被佢既朋友問起點解分手,你身個女朋友應該講話因為有小三介入囉?

咁其他家國家對每樣野既稱呼都唔同,當你係香港遇上某樣野係某個國家既野時,咁係咪要用返某個國家既term嚟作稱呼,而放棄本土既叫法?
學remi 果種表演幾正

有冇考慮過小朋友玩泡泡槍
如果冇裝又冇寫告示禁止係咪可以告政府疏忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞