痴線佬東方昇去觀塘噴泉沖涼

675 回覆
3601 Like 31 Dislike
撐東方昇
我係度實幫手屌9大媽
無正面搵左另一個
冇乾收銀,冇二三判可能得
你又唔抵得佢可以沖涼
同佢哋班傻鳩解釋都嘥鳩氣啦
佢哋畀人潛移默化咗仲以為自己好醒㗎
d靚仔玩到成身汗 d水就衝返佢d汗落去咪仲污糟 加d皂液落去中和返咪仲衛生
講到底你覺唔覺d水本身係乾淨呢個前設好on9
唔好同我講咩衛生 隔離根本都冇沖身嘅位置就俾小朋友入去玩 即使佢沖涼與否都會帶到外來嘅細菌入去 個問題係政府嘅設施根本唔完善 當有人搵到個問題出嚟 大家竟然唔係指責個問題
我想講所有同水有關嘅設施都一定唔會將去水口同儲水槽連埋 啲用完嘅水係會係坑渠流走唔會再用 照你個logic如果唔係唔洗東方昇搞 就咁天然環境落雨打風啲水咪污撚嘈到扑街 唔通啲泳池有人痾尿啲水唔會換永遠有尿係度咩 on9點解可以生到咁撚蠢
係咪工作壓力太大
有份俾錢起梗係做撚盡佢
你睇#228就明
有不滿只可以收埋係自己到
你反抗就搞到樂於接受腐敗體制既人嘛
支持攬炒怪獸家長收皮
觀塘音樂噴泉啟用三日網傳故障 嬉水區今一度圍封清潔
https://lih.kg/2502484
好似壞左啦
不如入東方昇數屈佢賠返 5000萬
泳池其實真係唔會換走...... 只係會過濾一下
所以泳池真係好撚污糟

一般來說康文署的泳池會一年換一次水,即冬天閉館放水,至夏天再加水。而每次換水都是浩大工程,因康文署的泳池面積較大,且需調校池水的酸鹼度,一般需數日時間。
「你做咩嘢呀哥哥」
我都係咁話 佢仲要問細路女沖唔沖涼
佢呢舖俾人告都唔抵可憐
好似阻天水圍呀伯痞港鐵咁阻東方昇咪唔沖囉

唔識東方昇會真係以為佢戀童變態佬搞細路 開聲屌其實冇問題 各位可以理性啲
我屌
無知嘅人他日真係死咗都唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞