依家去做facial真係好撚大壓力

117 回覆
408 Like 3 Dislike
依家好多細舖有單次
我又係類似咁樣 嗰陣19歲戇鳩鳩
喺旺角新之城出邊聽咗佢哋話咩$99試用
跟住就上去係咁sell我
你以為好好人啦佢哋陪你傾偈但係問你問去都係問有冇錢有冇信用卡平時有冇返工

大家緊記:
免費嘅嘢永遠都會係最貴嘅嘢
咁咪屌鳩佢,反正都唔會買架啦
老馮比生意佢做?
同佢講話過多幾個月移民
搵開間脫毛, join左plan咁多次都無乜點sell
前排應該因為餓得太耐所以開始落力sell
正常做完簽名走得, 個次完左叫我入房
講到話就嚟搬會加價, 又話而家做緊優惠, 無乜quota淨blahblahblah...
我不停重覆趕時間, 佢都話碌張卡好快者! 勁肉酸
最後我話真係book左食飯先俾我走,
但都要講句"個優惠出左門口就無啦", 我心諗信你都ON9啦, 你第二日咪又係send msg問我考慮成點

其實我真係有其他位置想脫, 不過唔會想考慮你地啦
宜家做緊個間疫情前都冇乜點sell同易book。
舊年試過有次唔知sell乜3萬幾蚊package,
我覺得唔需要就reject咗,
個陣仲要做到一半停曬手,幾個人入我個房sell。
我都堅持唔肯。
宜家美容院重開,佢哋勁難book,
成日藍剔,仲要追成四五日先覆
唔知係咪特登唔覆我。

仲有好多格仔但已經唔想再去。要自己追booking好麻煩。心累。
對住啲無賴 要態度上兇惡過佢地 但斯文啲就可以
自從學生時期做激光脫毛由幾千sell到變咗萬幾,仲要冇效!我就冇再去過美容院,個時嬲到黑住面去做,Omacy班仆街!
睇你有咩需要啦
都係清潔美白保濕嗰啲
想上去試下做 但又驚比人係撚咁sell plan一陣幾皮野落樓 如唔企到好硬咩都唔買 咁大概幾錢落樓到
未試過做facial 好想試但好驚俾sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞