依家去做facial真係好撚大壓力

117 回覆
408 Like 3 Dislike
我都試過,俾啲阿姐狂r,我死都唔肯開card或者加咩咩咩服務,夠窮就唔會俾佢r到
未見到comment已經想推呢間
真係完全唔sell 環境好舒服
一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間
https://lih.kg/2429607
諗起賣化妝品d 濃妝醜婦自己咁撚樣仲好意思批評我d fd 皮膚差毛孔大
一啊唔簽單,態到西到仆街
重要講「咩唔鍾意可以唔她好來」
重此之後,只去按次收費,情願貴啲
去屋邨商場仔個啲做,一尻樣,係啲機冇咁多花臣
無錢無撚做
之前去做脫毛佢係咁sell我做埋果酸(都成兩三萬),我係學生所以就算脫毛半價對我黎講其實都已經唔算平
我話我係學生冇收入,儲左好耐先決定脫毛架,所以唔洗啦,佢竟然問我咁屋企人幫唔幫到我叫我叫佢地幫我比
我話我唔想用屋企人錢,佢問我有冇信用卡,叫我用住先
明知我係學生冇收入,仲叫我碌卡為左賺commission 真係唔理人死活
單次收費facial
一次唔啱就唔再去
理得佢講咩難聽嘢
cls呢啲sales真係sell屎
以為自己開post
我做嗰間Oasis Beauty, 仲黑,好多年前joined, 做晒頭也不回,不誠實銷售,投訴完都無9用。 仲用緊支持新薑綿花既容祖兒代言,真係知佢咩料啦!
其實九成美容公司都係咁
去旺角同銅鑼灣都有分店嘅skin and bxxx
次次去做都冇人sell 我
不過要自己洗面同落妝
利申 非打手
港女死要面唔肯呻窮,係蝕底啲㗎喇。任何推銷無堅不破,惟窮不破
搵埋朋友陪你上去?
個個都買完package 又唔做哂佢,仲貴過逐次做
真係好鬼仆街
有料

個時幾歲?

以前試過咁既情況但唔識拒絕人
「踩到我做緊嗰個package好似屎咁,又踩到我啲皮膚好差咁」

下次唔洗比面佢
直接話 黎你地做完十次又話我皮膚差
即你地個facial無用啦?
好似屎你又拎出街賣

人善比人欺
對住仆街唔洗比面佢地

利申 做咗十次打斑$2000 無再join
佢話啲師奶都打左幾年
水魚咪打幾年囉
去黃店做咪唔會俾仁sell lor
開名啦, 等其他人唔好中伏
細公司唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞