【Exchange歐遊】克羅地亞 意大利篇 (遊記+資訊+你問我答) 4

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
btw樓主要take care
預計到返黎後應該都要抖返幾日先繼續到,已經feel到有d腸胃炎同作病

我都呢2,3日流鼻水 但又無病嘅feel 唔知咩事 3排藥都食咗兩排啦
Hallstatt有無住宿推介
可唔可以講講克羅地亞國內交通
係克羅地亞幾乎全AIRBNB, 全部無中伏
最緊要睇COMMENT, 佢一有負面COMMENT我就唔會揀
同埋BOOK前聯絡下個HOST先, 佢成日唔REPLY / 好遲先RE都唔好揀
基本上無中過伏, 好滿意
本身9次*
btw樓主要take care

最緊要睇COMMENT, 佢一有負面COMMENT我就唔會揀
同埋BOOK前聯絡下個HOST先, 佢成日唔REPLY / 好遲先RE都唔好揀

我地揀果d全部都好評如潮 可能講彩數
預計到返黎後應該都要抖返幾日先繼續到,已經feel到有d腸胃炎同作病

我都呢2,3日流鼻水 但又無病嘅feel 唔知咩事 3排藥都食咗兩排啦

可能少少傷風 去緊旅行唔舒服好慘,你都take care
Hallstatt有無住宿推介

超熱門題目 睇呢度:
https://www.facebook.com/mangotofufa/posts/1430990060290833

急唔急 返黎打,因為太耐我都要做d research
想去意大利 但一條女去真心有d驚

我雖然同男友去,但覺得熱門旅遊城市如venice florence cinque terre呢d一個女仔無問題,因為周街都遊客 住宿揀返d唔洗點行既車站位就ok,晚上返去都安全d 米蘭因為幾大,duomo果頭遊客多,但就睇你住邊頭,我果時自己去睇9pm開show既演唱會12點自己返milan酒店都覺得無問題(我住米蘭中央車站附近,都多人)

我地揀果d全部都好評如潮 可能講彩數

我又無事, 可能叫好彩掛
有幾個HOST超好人, HVAR個HOST同朋友BBQ仲燒多份俾我食, 又請我飲酒
真係好想再去多次
我下個月中去旅行,最後會經慕尼黑停7-8個鐘,轉機返香港
打算去慕尼黑行下,但係未試過轉機中途入境,係唔係同正常入境國家無分別?都係行入境通道?

我無試過轉機入境,唔想伏左你 睇下有無巴絲幫到手

有無巴絲試過轉機入境可以解答下
打算去慕尼黑行下,但係未試過轉機中途入境,係唔係同正常入境國家無分別?都係行入境通道?

普通入境通道

急唔急 返黎打,因為太耐我都要做d research

7月去 本身睇開flixbus 唔知有冇其他平d
德國munich有咩玩? 除咗新天鵝堡 國王湖 marienplatz
偷拍狂

我玩左60天大洋
德國munich有咩玩? 除咗新天鵝堡 國王湖 marienplatz

對車有冇興趣?去左Bmw museum 同隔離個公園

普通入境通道

想去意大利 但一條女去真心有d驚

我雖然同男友去,但覺得熱門旅遊城市如venice florence cinque terre呢d一個女仔無問題,因為周街都遊客 住宿揀返d唔洗點行既車站位就ok,晚上返去都安全d 米蘭因為幾大,duomo果頭遊客多,但就睇你住邊頭,我果時自己去睇9pm開show既演唱會12點自己返milan酒店都覺得無問題(我住米蘭中央車站附近,都多人)

意大利偷野搶野係咪真係好猖狂
我上次去奧地利同munich
淨係咩左個貼身斜咩袋再著件大嬲遮住都冇事 治安算好

我覺得同其他國家分別唔大,無搶野 有差d被開袋但失敗 你個裝備我覺得都夠
希臘d人先恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞